Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Drosmīgā meitene. Policijai nospļauties

Viens ir iesēdināts, bet cits jau atkal siro pa Latvijas šosejām un ceļmalās medī neaizsargātas meitenes, kādu, nākot no skolām, uz Latvijas ceļiem ir papilnam. Gribas seksu! Un gribas tik ļoti, ka šiem tipiem ir pilnīgi vienalga, kādas pēdas paliek nepilngadīgo meiteņu psihēs. Kas var būt vienkāršāks, kā pielikt bērnam pie rīkles nazi un teikt — dari tā un dari šitā.

Otrdien notikušais netālu no Aizkraukles ir kārtējais skaudrais piemērs, cik viss ir viegli un ērti. Ņem auto un brauc! Un pat skolas autobuss nepalīdzēja, vīrietis meiteni nogrāba uz šosejas, pa kuru tai vajadzēja iet tikai simt metru.

Neatkarīgi no tā, vai konkrētais noziedznieks ir vai nav sai-stīts ar Annamarijas Indānes un Lī-gas Strazdiņas pazušanu, ceru, ka policija pieliks punktu viņa šāda veida «izbraukumiem». Tiesa, šoreiz gribētu izcelt ko citu — meitenes drosmi, ka, pārnākot mājās, viņa to pa-stāstīja vecākiem, un vecāku rīcību — ziņot par to policijai. Nemaz nešaubos, ka ir desmitiem un simtiem gadījumu, kad meitenes, izjūtot kauna sajūtu, šādus varmācības ierij sevī, un, ja arī saņemas, tad kāds ģimenes lokā izlemj, ka labāk to noklusēt. Lai nezina skola, kaimiņi, Latvijā taču viss ir tik mazs un ziņkārīgs. Un seksa slimie braucēji tik brauc un brauc.

Šoreiz policijai tika izrādīta uzticība, uzticība arī tajā ziņā, ka tā darīs visu, lai meitene kā cietusī ne-tiktu atpazīta un lai neviens uz viņu vēlāk nerādītu ar pirkstu. Taču, kā izrādās, mūsu policijai par šādām niansēm nospļauties, un sludinājumā par noziedznieka meklēšanu publiskā telpā parādās meitenes uzvārds. Kā žurnālists varu teikt, ka pēc uzvārda cilvēku, ja vajag, var atrast 30 sekunžu laikā bez superslepenām pieejām dažādiem reģistriem. Un var jebkurš. Un patiesībā te prasās kāds trīsstāvīgais lamu vārds, un varbūt tikai tā dažiem stulbiem cilvēkiem pielec, ka šādu informāciju publiskot nedrīkst. Un tiem, kuriem nepieliec, policijā strādāt nedrīkst.

Vakar ap pustrijiem dienā runāju ar Aizkraukles Kriminālpolicijas priekšnieku Aigaru Zīmeli un norādīju — izņemiet laukā to uzvārdu, viņš gluži palēcās un iesaucās — kā, vai tad tiešām ir, un solīja visu tūlīt pat nokārtot. Atnāku šorīt no rīta uz darbu. Uzvārds stāv kā dzīvs. Bļ…

Pulksten 12.46. Kad atkal piezvanīju policijas pārstāvjiem, beidzot uzvārds tika izņemts.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja