Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Godmanim – spēcīgu pretstatu!

Manuprāt, šobrīd opozīcijai jāvienojas  par politiķi , kurš vajadzības gadījumā ir viņu vienotais premjera kandidāts. Latvijas ļaudis vēlas redzēt spēcīgu alternatīvu pašreizējam premjeram Godmanim. Lai nāk politiskajā ringā aci pret aci ar patreizējo valdības līderi un pierāda, ka ir spējīgāks, izveicīgāks, drošāks un rada pārliecību diezgan  sastrutojušajai  Latvijas politiskajai un ekonomiskajai sistēmai, lai lielu daļu Latvijas iedzīvotāju nepazaudētu pavisam.

Eiropā tā uznāca Blērs, Rasmusens, Sarkozī. Katrs no viņiem parāva sev līdzi viduslāni, ar kuru  atbalstu arī realizēja savu politiku Lielbritānijā, Dānijā, Francijā. Arī Obama jau bauda 70 % amerikāņu atbalstu, kuri tic , ka jaunais ASV prezidents pieņems pareizos lēmumus  ekonomikas atveseļošanai.Savulaik VVF  izteicās, ka Ministru prezidentam Latvijā ir milzīga vara un ietekme. Bez šaubām, tā tas ir. Premjers var diktēt noteikumus gan tautai , gan parlamentam, gan spēka struktūrām, bet uz premjeru ir mērķtiecīgi jāiet, sevišķi situācijā, kad priekšā gaida nepopulāri lēmumi un jauni sabiedrības neapmierinātības viļņi. Par premjeru ir jāgrib būt!!!Arvien vairāk rodas šaubas, vai Godmanis izvedīs valsti no krīzes, atveseļos valsti  vairākumam saprotamā veidā. Atkarība gan no sava līdzpriekšēdēdāja, gan citiem oligarhiem ir acīmredzama. Tie arī šajā situācijā, azarta vadīti, centīsies nopelnīt  uz valsts rēķina kā līdz šim.Godātā opozīcija! Sadrumstalotiem tas neizdosies !! Cerams, ka nāksiet pie prāta! To var paveikt tikai spēcīga, saliedēta un pārliecināta opozīcija ar izteiktu jaunu harizmātisku  līderi. Vienalga, vai viņš ir Kļaviņs, Bērziņš vai Dombrovskis. Ir jāsūta skaidrs signāls Latvijas sabiedrībai, ka spējat mobilizēties, uzticēties, un vienoties par(ap)jauno  līderi. Jaunā līdera pirmais darba kārtības uzdevums būtu SVF un EK aizdotās naudas pārdomāta iepludināšana mūsu valsts atveseļošanai un atjaunot cerību ļaudīs, ka spēsim kopā izrāpties  no šīs „bedres”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja