Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Ko mēs zinām pateicoties ne gluži patiesību stāstošajam pusministram

Labrīt lasītāji.

Vienlīdz mīļas viņam esot visas 12000 nevalstiskās organizācijas Latvijā, tā nupat intervijā apgalvojis pusministrs Oskars Kastēns.  Viņš melo.

Eltons Džons var mazināt neiecietību pret minoritātēm Latvijā, jo "visi zina, ka viņam ir dzīvesdraugs" -- tā pusministrs.  Viņš ir labākajā gadījumā naivs.

Sektas "Jaunā paaudze" neiecietību un agresivitāti nevarētu mazināt pat, "ja mēs ieguldītu milzīgus līdzekļus un laiku", tā pusministrs, bet uz sektas rīkoto pasākumu viņš tomēr ies, jo "maniem bērniem patīk mūzika, baloni."  Jā, mūzika un baloni ir daudz svarīgāki par ekstrēmu neiecietību.  Paldies pusministram.

Pusministrs nezina, vai pētījumi liecina par neiecietību pret seksuālajām minoritātēm.  Viņš ir apzināts nezinītis, jo organizācijā "Mozaika" šādi pētījumi ir.  Tiesa, pusministrs kādreiz ir izlicies, ka viņa sekretariāts nezina "Mozaikas" adresi un telefona numuru.  Arī toreiz tika vienkārši melots.

Un pats lieliskākais.  Tas nekas, ka reizēm Latvijā geji tiek piekauti, jo, lūk, pusministrs pats kādreiz bērnībā arī ir iekaustīts, turklāt jau bērnībā viņš ir pratis to izdarīt tā, lai vēlāk, par politikāni kļūstot, viņš varētu būt cēls Latvijas patriots.  Pusministrs ir "iekaustīts", tā mēs šodien uzzinām, tāpēc, ka "latviski runāju krieviskā rajonā."  Re, cik lepni!  Un no tā varam saprast - ja pusministrs kādreiz ir dabūjis pa bieti, tad nevienam citam par to nav tiesību vairs sūdzēties.  Izņemot, protams, romu tautības cilvēkus.  Kad pērn tika uzbrukts divām romu tautības pusaudzēm, tad pusministrs gan neplātījās ar to, cik ļoti "iekaustīts" kādreiz bijis viņš pats.  "Pieņemama" iekaustīšana acīmredzot saistās tikai ar cita veida minoritātēm.

Es jau saprotu, ka pusministram dzīve būtu daudz vieglāka, ja Latvijā nebūtu ne geju, ne tumšādainu cilvēku, ne čigānu, ne citu, kuri kreņķējas par diskrimināciju, kuru pusministrs izliekas neredzam.  Taču te ir un paliek būtiskais jautājums, ka Latvijas Republikas valdība integrāciju ir uzticējusi integrācijas ienaidniekiem.  Cilvēkiem, kuri rada izbrīnu (lai neteiktu krietni, krietni vairāk) integrācijas un cilvēktiesību speciālistiem Eiropā.

Pusministrs savā amatā ir spiests kļūt par melīgu liekuli.  Vai varbūt arī tāds ir no dabas.  Acīmredzot viņu pašu tas netraucē.  Bet noželojami tas ir vienalga.  Un par to ir atbildīgs viss Ministru kabinets un visa Saeima. 

Un, jā, starp citu.  Tie lasītāji, kuri vakar bļaustījāties par to, cik jums ļoti riebj visi "pederasti", kuri jūsu acīs acīmredzot visi ir pār vienu kārti metami?  Lasījāt šodien presē par austrieti, kurš pats savu meitu ieslodzīja pagrabā un atkārtoti izvaroja?  Vai no tā izriet, ka man tagad būtu jānospļaujas par visiem pretīgajiem naturāļiem?  Tas tā, pārdomām.

Jauku un tolerantu visiem šo dienu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja