Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Liepājā atklās izstādi "Baltija lomogrāfijas krāsās"

Liepājas radošajā telpā "Krāsu aplis" no 13.novembra līdz 8.decembrim būs apskatāma Lomogrāfijas izstāde "Baltija lomogrāfijas krāsās", informē izstādes organizatori. Ikviens tiek aicināts arī uz izstādes atklāšanas pasākumu – piektdien, 13.novembrī plkst. 19:00. Atklāšanas pasākumā varēs iegūt savā īpašumā arī kādu no lomogrāfijas kamerām par īpaši draudzīgām cenām.

Izstādē būs eksponētas aptuveni 3000 Latvijas, Lietuvas un Igaunijas lomogrāfijas entuziastu veidotas bildes, kuras ir sakombinētas koloristiskā mozaīkā – tā ir līdz šim lielākā lomogrāfijas izstāde Baltijā, kas, pēc veiksmīga starta Rīgā, ceļo uz otro pieturvietu – Liepāju.

"Lomosienas ideja ir iedvesmot un parādīt apmeklētājiem dažādus dzīves stilus, kas ir pilni ar lomogrāfijas garu, žilbinošām zibspuldzes krāsām, nepareizi attīstītu filmiņu efektiem un neiedomājamām multiekspozīcijām" stāsta Maksims Šadurskis, lomogrāfijas vēstnieks Baltijā.

Turklāt katrā pilsētā, kurā šī izstāde viesosies, interesentiem iriespēja to papildināt, pievienojot  lomo-bildes ar savu skatījumu uz pilsētas dzīvi, iedzīvotajiem, vietām un lietām, kā arī būs iespēja piedalīties lomo-sienas būvēšanas procesā, atklāj izstādes organizatoi

Izstādes pirmā  pietura bija Rīgā, Otrā pieturvieta no 13.novembra līdz 8.decembrim būs Liepājā,  radošajā telpā un mākslinieku darbarīku veikaliņā "Krāsu aplis".Pēc tam izstāde aizceļos uz Viļņu, Tallinu un Tartu.

Bez lomogrāfijas entuziastu iesūtītajām bildēm, bilžu mozaīku veido arī foto no Baltijas Lomogrāfijas biedrības arhīva (arī no radošajām darbnīcām, ballītēm un cita veida aktivitātēm).

Izstādes organizatori aicina - ja arī  jums rodas vēlēšanās pievienot savas bildes šajā mozaīkā, sekojiet informācijai Baltijas Lomogrāfijas mājaslapā www.lomography.lv un piesakaties kādai no radošajām darbnīcām: tās notiks katrā pilsētā, kurā viesosies izstāde.

Vairāk par projektu "Baltija lomogrāfijas krāsās" var uzzināt www.lomography.lv/lomowall

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja