Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Mums vajag vairāk politiķu, kas zina, kas ir uzņēmējdarbība

Domāju, ka saimnieciskās lietas valstī daudz veiksmīgāk noritētu, ja starp politiķiem būtu iespējami vairāk tādu, kuri iepriekš guvuši pieredzi, vadot saimnieciskos procesus – uzņēmēji.

Uzņēmēji ļoti labi saprot sakarību, ka viņu dzīves kvalitātes līmenis ir tieši atkarīgs no tā, cik viņi labi spēs organizēt savu uzņēmējdarbību. Uzņēmēji saprot to, ka viņi var atļauties tikai tik daudz palīgu, cik paši spējīgi noalgot.

Uzņēmēji saprot arī to, ka, ņemot kredītus vienkārši ikdienas patēriņam, viņi tos var nespēt atdot, un uzņēmums būs lemts bojāejai! Kredītus parasti iegulda ražošanas attīstībai un jaunu produktu ieviešanai.

Uzņēmēji zina arī to, ka nedrīkst būt atkarīgi no viena piegādātāja, jo tad ir lieli riski, un šis piegādātājs var diktēt savus „spēles noteikumus”. Vienmēr vajag parūpēties par alternatīvu – tad būs iespējams noslēgt saimnieciski izdevīgāku darījumu. Vai mūsu valstsvīri domā šādās kategorijās? Vai mēs aizņemto naudu ieguldām valsts attīstībā?

Vai esam meklējuši alternatīvu Starptautiskajam Valūtas fonda aizdevumam? Droši vien, ka mūsu politiķi Latvijai un tās iedzīvotājam vēl tikai labu, taču bez šīs uzņēmējdarbības pieredzes pieļaujam pārāk daudz kļūdu.

Atliek vien cerēt, ka tie, kam ir šāda pieredze, būs gatavi kļūt par politiķiem un iespējami ātrāk nāks palīgā savai valstij! Šiem politiķiem savukārt būs nopietni jāmācās domāt par valsts un iedzīvotāju vajadzībām un tikai tad par savām!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja