Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Neizbēgama izvēle "par labu Latvijai"

Kustība „Par labu Latviju” deklarē, ka uzņēmēji būs tie, kas glābs Latviju no krīzes. Uzņēmēja domāšana un uzņēmēja pieredze, bez šaubām, ir liela vērtība, taču valstij tā kalpos labi tikai tad, ja šie cilvēki pārtrauks nodarboties ar savu uzņēmējdarbību.

Katram uzņēmējam, kurš vēlas piedalīties politikā, ir jāizdara izvēle – vai nu turpmāk kalpošu valstij un tās iedzīvotājiem vai turpināšu kalpot savām personīgajām uzņēmēja interesēm. Tā ir grūta izvēle, bet, ja cilvēks vēlas dot savu ieguldījumu valsts labā, tad viņam ir jāatsakās no savām biznesa interesēm.

Vai šie uzņēmēji, kas tagad izveidojuši kustību „Par labu Latviju”, ir gatavi atteikties no sava biznesa visas sabiedrības labā? Ja nē, tad jau tagad skaidri zināms, ka viņi pirmkārt turpinās domāt tikai par savām privātajām lietām, par savu pelņu. Mums jau ir negatīvi piemēri, kā tas notiek – ne viena vien uzņēmēja atrašanās politikā ir novedusi valsti pie greiziem likumiem, kuri nekalpo ne valsts kopējai attīstībai, ne godīgiem spēles noteikumiem priekš visiem uzņēmējiem.

Pagaidām vēl neviens no jaunizveidotās kustības nav paziņojis, ka gatavotos pārtraukt savu līdzšinējo uzņēmējdarbību. Tātad šāda kustība un šāda veida uzņēmēju aktivitātes drīzāk ir risks visai sabiedrībai sagaidīt vēl kādus atsevišķas nozares atbalstošus likumus, nedomājot par pārējām. Tādi likumi nevedīs Latviju ārā no krīzes un nenesīs gaidītos rezultātus. Kā jau esmu teicis – politiķi nedrīkst būt vienlaikus arī veikalnieki!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja