Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Nodibināta „Visu Latvijai!” Stopiņu novada nodaļa

2009. gada 6. februārī septiņi „Visu Latvijai!” biedri nodibināja Stopiņu novada nodaļu. Par nodaļas vadītāju vienbalsīgi ievēlēts Stopiņu novada Domes deputāts Aldis Grunde. Par nodaļas vadītāja vietnieku ievēlēts Bruno Jurševics.

Jāatzīmē, ka VL nodaļas dibināšana Stopiņos ir loģisks turpinājums jau iepriekš iesāktajam darbam novadā. Kā zināms, Stopiņu novada Domē ievēlēts viens VL pārstāvis – Aldis Grunde, kurš ir vienīgais opozicionārs no 15 novada Domes deputātiem šajā vienā no bagātākajiem Latvijas novadiem. Stopiņu novada pozīcijā līdzdarbojas arī it kā ideoloģiski pretinieki. Tomēr Stopiņu vislatvieši jau pirms nodaļas dibināšanas ieguvuši plašu atpazīstamību novadā. Tā, piemēram, panākts, ka par novada finansējumu izdotajā avīzē turpmāk var publicēties arī opozīcijas pārstāvji. Aldis Grunde izdod arī savu dienasgrāmatu, kuru mūsu aktīvisti izplata novada iedzīvotājiem. Dienasgrāmatas lasītājiem ir pieejama informācija arī par Domes lēmumiem, kas parasti netiek plaši afišēti, tai skaitā arī novada amatpersonu algu saraksts.

Patīkami, ka dibināšanas sanāksmē piedalījās arī daudzi viesi un VL atbalstītāji, kas dod cerības, ka Stopiņu nodaļa augs un attīstīsies. „Visu Latvijai!” valdi pārstāvēja un veiksmi turpmākajos darbos vēlēja partijas līdzpriekšsēdētājs Imants Parādnieks, valdes loceklis Dmitrijs Mironovs un ģenerālsekretāre Ināra Parādniece. Sanāksmes laikā partijas biedriem un atbalstītājiem bija iespēja diskutēt ar partijas vadību, noskaidrot jaunāko informāciju par partijas aktivitātēm un turpmākajiem soļiem.

Nākamā VL nodaļas sēde ir paredzēta 6. martā. Mēneša laikā nodaļas dalībnieki izstrādās nodaļas nolikumu. Dibināšanas sapulcē nodaļas biedrs Aigars Lūsis prezentējis nodaļas darbības programmas tēzes. Nodaļas biedri apņēmušies mēneša laikā iesniegt savus papildinājumus un labojumus, lai jau nākamajā sanāksmē apstiprinātu Stopiņu VL nodaļas darbības programmu. Darbības programmas tēzes paredz, ka Stopiņu nodaļa popularizēs VL mērķus un darbības principus novadā, stimulēs partijas izaugsmi un atpazīstamību reģionā. Programma paredz, ka nodaļas biedri apzinās uz ārvalstīm aizbraukušos novadniekus, kopīgi risinot jautājumus, kā palīdzēt un stimulēt latviešu atgriešanos sava dzimtajā pusē. Tāpat programmas tēzes paredz veicināt zaļo domāšanu un siltumenerģijas nodrošināšanu ar vietējiem un atjaunojamiem energoresursiem, kā arī, izmantojot izdevīgo situāciju nekustamo īpašumu tirgū, vietējo iedzīvotāju vajadzībām atpirkt pašvaldības īpašumā esošās nepabeigtās daudzdzīvokļu mājas un pabeigt to celtniecību, izmantojot vietējo darbaspēku.

VL Stopiņu nodaļa aicina pievienoties savām rindām arī citus mūsu ideju atbalstītājus. Alda Grundes tālrunis: 29473102, e-pasts: [email protected].

Dmitrijs Mironovs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja