Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Par sprāgstošo satiksmes kodolieroci un Rubika-Ušakova patiesajām interesēm

Labrīt, V-Dienas lasītāji! "Jaunais laiks" acīmredzot paliks viens pats ar domu, ka no amata būtu jāpadzen buldozeriskais kodolierocis, kāds atrodas satiksmes ministra krēslā, ja nu vienīgi domai pievienosies Saeimas neatkarīgie deputāti. "Saskaņas centra" līderis, kādreizējais žurnālists Ušakovs, jau paguvis paziņot, ka SC prasību par Šlesera demisiju neatbalstīs. Kāpēc? Jo "viņš ir vienīgais ministrs Latvijas vēsturē, kurš uzstājās par to, lai nepilsoņiem tiktu piešķirtas tiesības balsot pašvaldību vēlēšanās."

Lūk, kur atrodas SC intereses. Ministrs var krāpties, ministrs var melot, ministrs savā nozarē vienu elementu pēc otra var nolaist līdz absolūtākajam kliņķim. Bet tas viss pilnīgi nekas, jo viņš, lūk, kaut kad kaut ko ir bildis par jautājumu, kurš Ušakova-Rubika partijai ir pat ļoti svarīgs, lai arī vismaz šajā Saeimas sasaukumā tas ir absolūti bezcerīgs. Ļaus nepilsoņiem vēlēt, Rubika-Ušakova partija Rīgā un citās pilsētās nākamgad paredzētajās pašvaldību vēlēšanās varēs cerēt uz pat lieliskiem rezultātiem. Vieta pie siles būs garantēta, un nedomāsim ne mirkli jau, ka patiesībā šajā savienojumā pukst itin sociālistiska sirds, kura visiem darba ļaudīm nesīs gaišas dienas un labklājību. Te kārtējo reizi ir vērts atcerēties kaut ko tādu, ko pirms brīža pateica Edmunds Krastiņš -- tas Rīgas Domes deputāts, kurš nu nekādi nevar saņemties un atzīt politisko atbildību par šmucēm, kādas atkal un atkal un atkal notiek viņa pārraudzītajā lauciņā. Atkal kļūt par ministru E. Krastiņš nevēlētos -- tā viņš atzinis. Jo Rīgas Domē var nopelnīt krietni daudz vairāk naudas, it īpaši, ja, kā par deputātu šodien ziņots kādā laikrakstā, izdodas sasēsties ļoti daudzos amatos vienlaikus. Ušakova-Rubika partijai šāda iespēja arī noteikti būtu pavisam tīkama.

Par to derētu padomāt tiem atsevišķajiem valdošās koalīcijas ļaudīm, kuri šad tad uz Rubika-Ušakova partiju ir metuši kārus skatienus. Un kas attiecas uz paredzētajām debatēm par sprāgstošo buldozeru, valsts vadoņa Godmaņa un viņa vadītās koalīcijas spītīgā acu un ausu aizvēršana pret visu, kas Satiksmes ministrijā tiek sastrādāts, nekādu godu nedara. Bet tas jau "elitei" nerūp.

Jauku visiem dienu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja