Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Replika par Neatkarīgās Rīta Avīzes auditorijas pieaugumu

„Neapmierinātības sakāpinājums rodas no negāciju nemitīgas tiražēšanas. Piemēram, TV3 kanāls no oktobra līdz martam zaudējis prāvu auditoriju, un liels nopelns ir šim iknedēļas ziņu raidījumam ar melnām vēstīm. Kādu brīdi cilvēkiem patīk negatīvais, taču beigu beigās gribas arī kaut ko skaistu. Tikmēr Latvijas Neatkarīgajai televīzijai auditorija pieaug.

Līdzīgi ir arī preses tirgū. Neatkarīgās auditorija pieaug, jo tur ir viedokļu dažādība. Šie viedokļi var patikt vai nepatikt, bet viņi tur ir, un ir dažādi. Savukārt Diena šobrīd ir viscenzētākais medijs, kur tiek pasniegts izkropļots vienpusējs viedoklis, kas nesniedz pilnu priekšstatu par notiekošo.“ Gundars Bērziņš intervijā NRA 28.martā.

Sestdien es gan pārliecinājos, ka laikrakstu ar „dažādajiem viedokļiem“—NRA nav nemaz tik viegli iegādāties, lai audzētu šīs avīzes auditoriju. Lidostas Narvesenā es varēju iegādāties gan Latvijas Avīzi, gan Dienu, bet, kad taujāju pēc NRA, man pārdevēja laipni paskaidroja, ka NRA viņiem neesot vispār atvesta. Žēl, es tā vēlējos vismaz sestdienā kļūt par NRA lasītāju, bet man tas bija liegts. Iespējams, lidostā neviens NRA nepērk, tādēļ to arī nav vērts uz turieni vest, bet varbūt tā ir Narvesen (kā nekā skandināvu uzņēmums) kampaņa pret „viedokļu dažādību“ un „pozitīvismu.“

Šķiet Gundars Bērziņš kļūdās arī novērējot TV3 raidījuma Nekā Personīga ietekmi uz TV3. Nav dzirdēts, ka TV3 gaustos par auditorijas kritumu kopš pagājušā gada oktobra, bet Gundrars taču visu zina daudz labāk.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja