Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Septembris - sēņu laiks

Tas, ka ar Saeimu kaut kas nav kārtībā, laikam jau visiem ir skaidrs. Nelaime jau ir ieilgusi kopš pirmās Latvijas laika, par ko varēsim pārliecināties, kad 4.septembrī Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejā (Elizabetes 57a-26) tiks atklāta karikatūru izstāde "Politiskās vēršu cīņas Latvijā".

Par šo dīvaino ēku un ļaudīm, kas tur pulcējas, domāju arī šodien Valsts mākslas muzejā, kopējot Ausekļa Baušķenieka gleznu, kurā redzami Saeimas deputāti, kas no balkona ar kauliņu kaitina kvaukšķus. 

Daži vēlētāji atceras, ka Pēdējās partijas deputātu kandidāts Ansis Ataols Bērziņš pat metis ķieģeli uz Saeimas ēku. Tas jau tika atgādināts un apspriests presē. Bijusī un esošā situācija ar Saeimu apspriesta arī Pēdējās partijas demokrātiskajās diskusijās. Lai atrisinātu Saeimas problēmas, mēs nolēmām to "uzspridzināt no iekšpuses".

Tādēļ, pirmkārt, lūdzam pieteikties biedrus un atbalstītājus, kam ir iemaņas un pieredze "spridzināšanas darbos".

Otrkārt – uzrunājam visus interneta anonīmos komentētājus.

Izsludinām septembra mēnesi par demokrātijas un atklātības mēnesi, un turpmāk visus interneta komentārus parakstām ar savu patieso vārdu.

Pirmo atmodu saista ar Rakstnieku savienības plēnumu. Pa šiem 20 gadiem, pateicoties interneta izplatībai, mums ir radies tik daudz “rakstnieku” - kā sēnes pēc lietus. Tā kā pašreiz ir ļoti labs sēņu laiks, ir vēl pietiekami silts un lietus arī līst ik pa laikam, septembra mēnesī neredzamais un sūnām klātais micēlijs vēl var nest bagātīgus augļus.

Saprotu, ka nav nemaz viegli publikai pēkšņi atklāt savu otro es un izklāstīt savas domas, bet uzzinot no interneta publikācijām, ka ir pat cilvēki, kas publiski pliki seksojas bioloģijas muzejā, lai aizsargātu lācēnus,  tad, kas gan būtu – reizi 20 gados publiski izteikt savu viedokli par Latvijā notiekošo, lai pasargātu savu valsti.

Var, protams, būt izņēmumi, ka cilvēks, kam ļoti gribas kaut ko pastāstīt vai pavaicāt mūsu vadošajiem politiķiem, to nedara nevis aiz kautrības un neuzņēmības, bet lai nepazaudētu savu darba vietu, kas šajā laikā ir saprotami.

Tāpēc mēs piedāvājam tiem, kam ir ko sacīt, lūdzu iesūtīt savus sāpīgos jautājumus Pēdējai partijai, mēs tos konkretizēsim, precizēsim un publicēsim ar savu vārdu.

www.pedejapartija.lv 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja