Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

TP nespēj noslēpt prieku par problēmām KNAB

Laikam neviens neapšauba, ka šobrīd KNAB notiekošais ir problēma. Gan pašam KNAB, gan Loskutovam, gan valstij kopumā. Liela daļa politiķu, premjeru ieskaitot, korekti formulējuši viedokli, ka ģenerālprokuratūra ir tā, kuras rokās šobrīd ir izmeklēšana un pārbaude par iestādē notikušo. Bet viens ir skaidrs – koalīcija un jo īpaši Tautas partija nespēj noslēpt pārmērīgo prieku par notikušo.

Viņi līksmo visur, kur tas iespējams – komisijās - slēgtās un atklātās, visos iespējamajos medijos un arī privātās sarunās. Nedomājot par to, ka ar savu neslēpto prieku valsti velk dziļāk purvā un sabiedrību neticībā. Kamēr daži politiķi tikai neslēpj prieku par to, ka beidzot varbūt izdosies tikt vaļā no gadiem nīstā Loskutova, Tautas partija sen jau pārkāpuši robežu, aiz kuras sākas tiesībsargājošo iestāžu ietekmēšana. Ikkatrs, kurš tiek pie medijiem, stāsta, ka Loskutovs jāatlaiž, KNAB jālikvidē vai ģenerālprokuroram jāpieņem tieši tie lēmumi, uz kuriem nepārprotami viņu vedina, piemēram, revanša sajūsmā starojošais Kalvītis. Tas, ko rakstu, ir sabiedrībā plaši pārspriests un daudziem arī pašsaprotams. Bet ir kas tāds, par ko vēl sabiedrība nav sākusi  uztraukties, bet, manuprāt, vajadzētu. Ar to es domāju – kas notiks pēc Loskutova. Neatkarīgi no tā, kad koalīcija tiks no viņa vaļā – tagad vai tad, kad beigsies viņa pilnvaras dabiskā veidā. Kas vadīs KNAB pēc tam? Ir skaidrs, ka politiķi šo situāciju noveduši tik tālu, ka normāls un profesionāls cilvēks nepieteiksies kļūt par šīs iestādes vadītāju. Un ir arī skaidrs, ka TP vairs nepieļaus tādu kļūdu kā iepriekš – pirms apstiprināšanas šajā amatā liks lojalitāti un iztapību sev apzvērēt ar asinīm vai to pašu apņemties, parakstot kādu līgumu ar finansiālām soda sankcijām.Jo citādi var sanākt kā ar Loskutovu, ko tieši TP iecēla amatā un cerēja uz bezierunu paklausību, ko vēlāk nesaņēma. Tāpēc gadiem gaidīja izdevīgu brīdi, kad ļaunā priekā varēs atriebties par visu – ierosinātām lietām, aizturētiem darboņiem un uzrēķiniem par priekšvēlēšanu pārkāpumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja