Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sudden Lights laiž klajā singlu Izbēgšana

Grupa Sudden Lights 18. septembrī prezentē singlu un video klipu Izbēgšana no otrā studijas albuma Vislabāk ir tur, kur manis nav un aicina visus uz albuma prezentācijas koncertu, kas notiks 11. oktobrī plkst. 18 tirdzniecības centrā Spice.

Par jauno skaņdarbu Izbēgšana grupas solists Andrejs Reinis Zitmanis stāsta: "Dziesmas teksts savirknējās rindās nevis kā iepriekš iecerēta ideja, bet vairāk kā zemapziņas plūsma, ko es tikai pierakstīju uz papīra. Vislabāk ir tur, kur manis nav atspoguļo sajūtu, kas cilvēku nekad nepamet, sajūtu, ka dzīve notiek kaut kur citur."

"Galvenais vadmotīvs ir zēna pieaugšana un viņa centieni izlauzties brīvībā no ierastās dzīves. Kad zēns atrod noslēpumainu kasti - portālu, viņš nokļūst simboliskās vietās, kurās iesprostoti grupas mūziķi. Arī viņi cenšas izkļūt brīvībā un meklē ceļu pie zēna, kurš, iespējams, varētu būt viņu glābējs. Tomēr izrādās, ka arī zēns, tāpat kā pārējie brīvības tīkotāji cīņā par izlaušanos zaudē un paliek iesprostots portālā, līdz kāds to atklās no jauna," stāsta klipa režisore Una Cekule stāsta.

Izbēgšana tapusi grupas radošajā nometnē šī gada pavasarī, bet tagadējo veidolu ieguva darbā studijā kopā ar albuma producentu Jāni Aišpuru. Video tapšanā piedalījās Jēkabs Zemītis, Kārlis Zemītis un Aleksandrs Okonovs. Mūzikas radīšanas procesā piedalījušies visi grupas dalībnieki: Andrejs Reinis Zitmanis, Kārlis Matīss Zitmanis, Kārlis Vārtiņš un Mārtiņš Matīss Zemītis.

Šī gada rudenī, 11. oktobrī grupa Sudden Lights izdos otro studijas albumu Vislabāk ir tur, kur manis nav, par kura prezentācijas pasākumu stāsta grupas basģitārists Kārlis Vārtiņš: "Albuma iznākšana ir ļoti liels notikums grupas dzīvē, tāpēc albuma prezentāciju gaidām ar lielu nepacietību. Svētkos vēlamies satikt savus klausītājus, fanus, atbalstītājus un visus, kas ir kopā ar mums kopš pirmās dienas vai kas vēl ir tikai ceļā, lai sāktu draudzību ar mums, noklausoties mūsu jauno albumu. Tāpēc aicinām visus būt kopā ar mums šajā nozīmīgajā mirklī – albuma prezentācijas koncertā, lai kopā dziedātu un priecātos. Būs foršs vakars un vēl jaunumi no mums. Tiekamies!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja