Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Džo Sampls neuzstāsies Rīgā slimības dēļ

Sakarā ar negaidītu saslimšanu, klavierspēles virtuozs Džo Sampls nepiedalīsies 14. novembra koncertā Kongresu namā, kur bija paredzēta viņa uzstāšanās kopā ar Rendiju Kraufordi, informēja koncertaģentūra LiveFest. Taču Rendija Krauforde ieradīsies Rīgā un koncertēs ar pianistu Leonu Biskveru un Džo Sampla Trio.

Leons Biskvera ir viens no ievērojamākiem un virtuozākiem šībrīža džeza, R&B un popmūzikas pianistiem, kurš sācis spēlēt klavieres septiņu gadu vecumā. Viņa izcilība un mākslinieciskais stils ir devis viņam iespēju spēlēt kopā ar tādiem laikmetīgā džeza māksliniekiem kā saksofonistu Boniju Džeimsu, trompetistu Riku Braunu un uzstāties ar tādām zvaigznēm kā Čaku Kā, Brāļiem Džonsoniem, Džonu Vaitu, Anitu Beikeri un, protams, neaizmirstamo Rendiju Kraufordi.

Džo Sampls sūta sveicienus saviem faniem Eiropā, kur nāksies izlaist koncertus slimības dēļ: "Visiem Eiropas faniem – ar nožēlu paziņoju, ka nevarēšu piedalīties koncertā kopā ar Rendiju Kraufordi, kā bija sākotnēji ieplānots. Dzīves untumi un nedaudz arī mans vecums ir pie vainas, ka man ir jāpaliek šeit un jālaiž Rendija viena. Mani ārsti uzstāj, ka nevaru lidot turpmākos divus mēnešus un tā kā esmu pavadījis slimnīcā jau kādu laiku, man šķiet, ka man ir jāklausa viņu pavēlēm. Taču mēs noteikti tiksimies atkal jau pavisam drīz. Ilgojos un mīlu, jūsu Džo."

Rendija Krauforde vēl Džo Samplam ātru izveseļošanos, lai pēc iespējas ātrāk iespējams atsākt kopīgo koncertturneju: "Ļoti ceru, ka mēs varēsim turpināt braukt turnejā kopā ar Džo."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja