Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Goran Gora paziņo pirmo gaidāmā albuma viesvokālistu

Jau divus mēnešus Goran Gora strādā pie sava gaidāmā albuma “Mystyrys Yrs” un pāris dienas atpakaļ ir pabeidzis darbu pie dziesmas “Old Friends”, kurā būs dzirdams mūziķa tuvs draugs un kolēģis no Zviedrijas – Tomass Denvers Jonsons (Thomas Denver Jonsson), informē mūziķa pārstāvji.

Tomass: “Mēs ar Goranu laiku pa laikam tiekamies un vienmēr lieliski pavadām laiku. Viņš man ir parādījis Rīgu un tās apkārtni, mēs kopā esam dziedājuši gan smieklīgus meldiņus, gan ziemassvētku dziesmas, gan uz skatuves mētājušies ar dīvainām lietām. Esmu priecīgs, ka ar skaisto dziesmu “Old Friends” mēs esam pierādījuši sev un klausītājiem, ka mēs kopā varam paveikt arī kaut ko nopietnu. Esmu vienkārši iemīlējies šajā dziesmā.”

Goran Gora: “Lai arī “Old Friends” netiks izdots kā singls, jo dziesma ir pārāk neatbilstoša radio formātam, tā jau šobrīd ir viena no manām albumā dzirdamajām dziesmām - favorītēm. Un, lai man piedod visi pārējie zviedru draugi, bet Tomass tomēr bija, ir un būs mans mīļākais Skandināvs.”

Tomass Rīgā uzstājies jau vairākkārt – pirmo reizi kā Goran Gora koncertu īpašais viesis, turpmākās reizes – kā koncertu galvenais mākslinieks. Pašlaik atzītais zviedru dziesminieks strādā pie sava ceturtā studijas albuma, kas sekos kritiķu apjūsmotajam albumam “The Lake Acts Like An Ocean” (izdots 2007.gadā).

Tuvākajā laikā Goran Gora turpinās klausītājus iepazīstināt ar sava otrā albuma viesiem, kā arī apsver iespēju izdevumu taupīšanas nolūkos izdot “Mystyrys Yrs” audio kasetes formātā.   

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja