Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Grupa Romiros piedāvās spāņu kaislības

27. jūnijā plkst. 20 Dzintaru koncertzālē gaidāms vēl viens lielisks notikums — pazīstamās latviešu grupas “Romiros” vienīgais, unikālais jubilejas koncerts ar devīzi “Jau 10 gadus kā Mariachi!”.


Mūzikas pamatvirziens ir mūsdienīgs flamenko, un Latvijā nepastāv citas grupas, kas spēlētu tādā stilā. Īstenībā “Romiros” ir vienīgie muzikanti, kas spēlē rumbas stilā, kas slavens ar savu romantisko izpildījumu un tiek atpazīts, pateicoties romantiskajam un aizrautīgi virtuozajam ģitāras un vokālā izpildījuma sniegumam. Grupa šo desmit gadu laikā ir pierādījusi savu apbrīnojamo meistarību, uzstājoties pašas daudzveidīgākās un izmeklētākās publikas priekšā.


“Romiros” ir viena no tām nedaudzajām Latvijas grupām, kuru atzīst gan latviešu, gan krievu diaspora, viņus mīl gan oficiozas personas, gan namamātes, gan absolūti neformāli orientēti cilvēki. Taču ārzemnieki neslēpj savu sajūsmu jau no pirmajiem viņu spēlētajiem akordiem!


Šobrīd grupā muzicē izcilākie flamenko stila muzikanti Latvijā. Romāns Jakubovs ir grupas solists un ģitārists, un tieši viņam pieder viena no labākajām balsīm Latvijā. Viņa vokāls un temperamentīgā spāņu ģitāra aizrauj jebkuru, kas ir spējīgs dzirdēt. Starp citu, savos desmit pastāvēšanas gados Rīgas “mariachi” nevienu (!) reizi nav uzstājušies ar fonogrammu. Koncertā piedalīsies arī grupas draugi un Latvijā slaveni mākslinieki: Ieva Akurātere, Jevgēņijs Šurs, “Karine Dance”, šovbalets “Spirit”, Baraka, Juris Kulakovs, kā arī Nacionālās operas zvaigznes Sonora Vaice, Rudīte Ruško, Guntars Runģis, Miervaldis Jenčs un Nauris Puntulis.
Tas būs ugunīgs flamenko — aizraujošs un virtuozs —, kas nepārprotami caurvīts ar improvizācijām, tādēļ jubilejas koncerta programmā jūs sagaida neskatāmi pārsteigumi! Tie, kas paliks mājās, varēs tikai nožēlot..

Biļetes par Ls 15—50 var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja