Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Jūrmalā uzstāsies retro ansamblis Tatjana no Maskavas

13. augustā plkst. 19 pludmales kompleksā ČAIKA FAMILY BEACH CLUB (Upes iela, Melluži) uzstāsies Maskavas retro kolektīvs – vokāli instrumentālais ansamblis Tatjana.

Koncerts ir veltīts grupas desmit gadu radošajai jubilejai un solās uzburt īpaši svinīgu un dvēselisku atmosfēru. 20. gadsimta 30.-60. gadu dziesmas par mīlestību un draudzību, ko caurvij neatkārtojams šarms un burvība, šķiet radītas tieši šīm talantīgajām daiļavām. Tā būs tikšanās jūras krastā, ko caurstrāvos laimīgi nostalģiskas noskaņas, sievišķīgs skaistums un neaizmirstams muzikāls sniegums.

Kopīgi ar ansambli Tatjana klausītāji varēs ielūkoties māmiņu, vecmāmiņu un pat vecvecmāmiņu jaunības dienās. Viņu krepdešīna tērpu, deju grīdu, vēstuļu, noslēpumu, cerību pasaulē.

Ansambļa meitenes – mūziķes un aktrises izmeklē un izvēlas dziesmas, aranžē mūziku, cenšoties saglabāt unikālo laikmeta noskaņojumu un garu. Viņu interpretācijā aizgājušie laiku nesmaržo pēc naftalīna. Tos apvij jaunības aura, kas aizkustina visu vecumu un sabiedriskā statusa skatītājus. Virtuozas stilizācijas, skanīgas balsis, asprātīgas aranžijas un dziesmas, ko atceramies no bērnības – tas viss mūs gaidīs siltajā vasaras vakarā Jūrmalas pludmalē. Koncertā skanēs kompozīcijas no Leonīda Utjosova, Pjotra Ļeščenko, Klaudijas Šuļženko, Izabellas Jurjevas, Annas Germanas un daudzu citu repertuāra. Tatjana sastāvā muzicē: Miriama Sehona – vokāls un projekta dvēsele Valērija Kogana – klavieres, aranžijas, vokāls Soņa Gaļimova – čells Irina Zarubina – kontrabass Irina Nahumova – ģitāra, vokāls Marfa Gorinja – sitamie instrumenti Alīna Masļeņikova – vijole, vokāls.

Ieeja koncertā ir bez maksas. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja