Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Liepājā radīta jauna platforma radošām idejām

Ceturtdien, 22.septembrī kokteiļbārā Red Sun Buffet, Liepājā, Pasta ielā 2 tiks prezentēta jauna mākslas platforma Red Sun Art, portālam Diena.lv pavēstīja Red Sun Buffet mārketinga speciāliste Laura Stūrīte.

Red Sun Art turpmāk būs zīmols, kas piedāvās liepājniekiem un Liepājas viesiem katru ceturtdienu kokteiļbārā Red Sun Buffet oriģinālus jau zināmu mūziķu projektus un ne tik pazīstamus izpildītājus, radošas instalācijas, skandalozas foto izstādes, teātra izrādes, kas paredzētas mazākai auditorijai, gaismas šovus, nekomerciālā kino vakarus un daudz ko citu, ko vien iespējams dēvēt par mākslu un radošu ideju lidojumu.

„Ir daudz jaunu mākslinieku un radošu cilvēku, kuru idejas ne vienmēr tiek realizētas, un darbi ne vienmēr sasniedz plašāku auditoriju, jo neatbilst lielajām skatuvēm vai mākslas galerijām. Bieži vien šķērslis ir arī nespēja šos māksliniekus, tā teikt, „pārdot”,” stāsta Red Sun Buffet līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Red Sun Art ir platforma radošajiem, tāpēc esam atvērti piedāvājumiem un gaidām visus, kuriem ir idejas, bet nav vietas, kur tās izrādīt. Ceram arī uz liepājnieku - mākslas cienītāju atsaucību, tāpēc iespēju robežās pasākumus piedāvāsim bez maksas vai par ļoti demokrātiskām cenām,” piebilsts Red Sun Buffet mārketinga speciāliste L. Stūrīte. „Jau pavisam drīz ceram mākslas platformā Red Sun Art Liepājā izrādīt arī Rīgā izpārdoto izrādi Kolekcionārs, kurā spēlē lieliskie Liepājas teātra aktieri Viktors Ellers un Jūlija Ļaha, režisors, arī liepājnieks, Ivars Lūsis. Liepājā šī izrāde vēl tā arī nav redzēta,” stāsta L. Stūrīte.

Ceturtdien, 22. septembrī plkst. 20 visi Red Sun Buffet apmeklētāji tiks iepazīstināti ar jaunatklāto džeza dziedātāju Elzu Rozentāli, kura sevi pierādījusi izrādē Cabaret Piccolo. Ar īpaši jaunā zīmola prezentācijai sagatavotu ēnu šovu uzstāsies nesen dibinātais Goda teātris, kas tika atklāts 6. septembrī ar iestudējuma Žurka pirmizrādi.

„Bufete turpmāk būs vieta, kur ceturtdienās jebkura interesanta ideja varēs atrast dzirdīgas ausis. Ceram, ka ar šo iniciatīvu atklāsim jaunus talantus un dosim stimulu radošumam materializēties. Red Sun Art ir māksla jebkuram, kurš ceturtdienas vakarā vēlas pavadīt laiku saturīgi un bez klišejām. Bufetes neformālajā vidē mākslu centīsimies padarīt ikdienišķāku, pieejamāku - lai tā būtu liepājnieka izklaides sastāvdaļa,” norāda L. Stūrīte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja