Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Mūziķi uzstāsies Māmiņdienas koncertā klubā "Essential"

Klubā “Essential” svētdien, 10.maijā Māmiņdienas koncertu sniegs Liene Šomase, Yana Kay un Intars Rešetins, Markus Riva un Kristīne Grundmane, informē “Platforma Music” sabiedrisko attiecību vadītājs Jānis Penka. Koncerta tiešraide būs vērojama Platforma.lv mājas lapā. Dienas koncertā – TV ieraksta ģenerālmēģinājumā – uzstāsies Liene Šomase, Markus Riva un Kristīne Grundmane.

Liene Šomase izpildīs dziesmas no sava pērn izdotā albuma “Vārdos nepateiktais”, bet jaunais dziedātājs Markus Riva prezentēs dziesmas no sava 15.maijā gaidāmā debijas albuma “Ticu”, tostarp arī vairākas līdz šim nekur nedzirdētas kompozīcijas. Uz dienas koncertu īpaši gaidīti būs jaunieši un vecāki ar savām atvasēm. Bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja bez maksas, par viņiem rūpēsies Pepija no “Ballītes bērniem” Jampadrača. Dienas koncerts sāksies plkst. 14:30, ieeja no plkst. 14. Vakara koncertā mūziķiem pievienosies arī Yana Kay un Intars Rešetins, kas prezentēs dziesmas no sava tikko iznākušā albuma “Kaut kas starp mums”. Jaunais albums mp3 formātā jau pieejams mājas lapā www.Platforma.lv.  Vakara koncerta sākums – plkst. 20, durvis vērsies plkst. 19, ieeja no 18 gadu vecuma. Biļetes pa Ls 1 (dienas koncerts) un Ls 2 (vakara koncerts) nopērkamas iepriekšpārdošanā internetā - www.bezrindas.lv. Klubā “Essential” pirms koncerta – par latu dārgāk. Koncerta apmeklētāji ar bezrindas.lv biļetē norādītā koda palīdzību mājas lapā www.Platforma.lv bez maksas var lejupielādēt īpašo digitālo izlasi “Māmiņdiena”, kurā ietvertas dziesmas no Yanas Kay un Intara Rešetina, kā arī Markus Rivas un Kristīnes Grundmanes repertuāra. Vēl pēc nedēļas – 17.maijā – savu jauno dzejas un mūzikas kopprojektu prezentēs Aigars Voitišķis un Pēters Brūveris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja