Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Noskaidrotas pirmās piecas Eirovīzijas dziesmas

Sestdien izskanēja Eirovīzija 2011 nacionālās atlases pirmais pusfināls, kurā ceļazīmi uz finālu ieguva pirmās piecas dziesmas. Finālā iekļuva arī Mārtiņa Freimaņa pēdējā dziesma Hop.

Par tiesībām pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Vācijā sacentīsies grupa "Blitze" ar dziesmu "Hop", grupa "Pieneņu vīns" ar dziesmu "You are", Evija Sloka - "Don't Stop The Dance", grupa "D-family" - "Daylight" un Jānis Stībelis jeb "Stībeļa banda" ar dziesmu "Let It Be Me".

Skatītāju vērtējumā lielāko balsu skaitu ieguva grupas "Blitze" dziedātā "Hop", grupas "Pieneņu vīns" atskaņotā "You Are" un Evijas Slokas izpildītā "Don’t Stop The Dance", savukārt žūrija finālam izvirzīja dziesmu "Daylight" un "Let It Be Me".

Skatītāju un žūrijas viedoklis bija atšķirīgs: neviena no trijām skatītāju izvēlētajām un divām žūrijas izvēlētajām dziesmām nesakrita.

Līdz finālam netika dziesmas: "Rough Enough" (Ģirts Zebuliņš un Atis Zviedris), "Let Me Be" (Sabīne Berezina), "It"s Not Easy" (Dace Upīte un Nikolajs Puzikovs), "Love Is Like An Aeroplane" (LieneCandy) un "Walking On My Tiptoes" (Ineta Rudzīte un Uldis Timma).

Otrais pusfināls, kurā noskaidros atlikušās piecas dziesmas, kas cīnīsies finālā, LTV ēterā būs skatāms pēc nedēļas 12.februārī.

Katrā pusfināla kārtā piedalīsies desmit dziesmas, no kurām piecas kvalificēsies finālam. Trīs dziesmas noteiks skatītāju telefonbalsojums, bet divas izvirzīs žūrija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja