Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Notiks „Band Versus Music” albuma prezentācijas tūres pēdējais koncerts

Sestdien, 21. februārī, LMA Studentu klubā notiks grupas  „Band Versus Music”  jaunā ieraksta prezentācijas tūres pēdējais koncerts, kurā kā viesi uzstāsies grupas „SIA Radikal”, „Lassie the cat” un „Zoltan”, informē kluba pārstāve Elīne Korne.Alternatīvā roka apvienība „Band Versus Music” agrāk bija zināma kā grupa „Versus”.

Tomēr muzikālais materiāls mainīts netika, un to izdeva interesantā formātā -USB flash atmiņas kartē. Pirmais singls no tā – „Follow”, tika nodots klausītājiem vērtēšanai pašā gada sākumā, gan tas, gan viss pārējais albuma saturs būs gan dzirdams, gan taustāmā formā iegūstams savā īpašumā koncertā Studentu klubā.Koncertā kopā ar „Band Versus Music” uzstāsies arī draudzīgās apvienības – Gustava Terzena jaunais projekts „SIA Radikal”, grupas „Lassie the cat” un „Zoltan”.


Grupa „SIA Radikal” nokomplektējās vien pagājušā gada vasarā – Metallica fanu kluba rīkotajā warm-up pasākumā, dienu pirms pašu metāla grandu koncerta Rīgā. Un jau gada beigās devās Death ‘n’ Roll tūrē kopā ar „Sanctimony”, sniedzot koncertus gan Cēsīs, gan Liepājā, gan arī Rīgā. Šonedēļ grupa laida klajā savu pirmo singlu „Tas Nav Tev Vienam”.


Metāla apvienības „Lassie the cat” sastāvu tik tikko papildinājis jauns dalībnieks – basģitārists Mārtiņš Leja, kas līdz šim manīts gan grupā „All day long”, gan „Pent-in dreams”, gan citās. Šis būs pirmais koncerts, kurā Mārtiņš kāps uz skatuves kopā ar „Lassie the cat”. Grupa šobrīd strādā arī pie EP albuma, kas varētu būt sagaidāms vasaras sākumā, tāpēc, pa vidu ierakstiem un citiem procesiem, vien pāris koncerti, to skaitā arī kopā ar Nīderlandes grupu „Cilice”.


Pirms mēneša grupa „Zoltan” Liepājā prezentēja savu jauno EP albumu „Suffer for the goods”, tas ietver 7 kompozīcijas, kas tapušas trīs gadu laikā. Dziesmas ir dažādas, tāpēc šis albums ir kā sevis, sava skanējuma un vēstījuma meklējumi. Paralēli ierakstam tapis arī pavisam jauns muzikālais materiāls un, kā sola grupa, vismaz daļa no tā būs dzirdama arī sestdienas koncertā Studentu klubā.

Dejas DJ Mareka Kaminska pārziņā.
Ieeja klubā no plkst. 22.00
Ieejas maksas: studentiem Ls2, ne-studentiem Ls 3.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja