Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Palladium Rīga uzstāsies ekstravagantā angļu grupa The Tiger Lillies

Sestdien, 16. jūnijā koncertzālē Palladium Rīga jaunā albuma prezentācijas tūrē uzstāsies ekstravagantā grupa no Anglijas The Tiger Lillies, informēja Positivus Music pārstāve Zane Peneze.Grupa jau divas reizes ir viesojusies Latvijā, pēdējā no tām notika 2009. gada Positivus festivālā, kad The Tiger Lillies sniedza neizmirstamu priekšnesumu tūkstošiem festivāla apmeklētāju.

Londonā bāzēto grupu 90. gadu sākumā izveidoja solists Martins Žaks, iekļaujot grupā arī bundzinieku un kontrabasa spēlētāju. Sev raksturīgajā, melnā humora manierē The Tiger Lillies apdzied gan prostitūciju un opija smēķēšanu, gan mūžīgo ielu muzikantu noplukušo dzīvi. Grupas daiļradē apvienotas dažādas mūzikas ietekmes - sākot ar čigānu balādēm, vācu kabarē un franču šansonu, līdz "netīriem" cietuma blūziem un ielu muzikantu dziesmām. The Tiger Lillies šovi vienmēr ir kā krāšņi un melodramatiski kabarē uzvedumi.The Tiger Lillies ierakstījuši vairākus albumus, tai skaitā arī kabarē iedvesmoto Shockheaded Peter: A Junk Opera 1998. gadā un Grammy balvai nominēto The Gorey End 2003. gadā. Šogad grupa laida klajā jau savu 31. albumu The Rime of the Ancient Mariner.Biļetes uz The Tiger Lillies koncertu pieejamas visās Biļešu servisa tirdzniecības vietās un internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Baltijas pērles programmas pieturpunkti

Līdz 5. oktobrim Rīgas kinoteātrī Splendid Palace turpināsies festivāla Baltijas pērle filmu skates. Šā festivāla sīkstums un izturība ir skaidrojama ar savas auditorijas pazīšanu un prasmi piemekl...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja