Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Piedaloties Renāram Kauperam un Arstarulsmirus, klajā laists jauns MESA skaņdarbs

Šodien sabiedrības vērtējumam tiek nodots jaunākais MESA skaņdarbs Vēl Augstāk. Dziesma ierakstīta, piedaloties Renāram Kauperam un Arstarulsmirus, portālu Diena.lv informēja MESA menedžments.

"Dziesma Vēl Augstāk uzdod jautājumu mums katram – kas ir tās uzvaras un kalni, kuros varam uzkāpt, kā arī sniedz hipotētiskas atbildes no mūsu pašu puses, kas sasniegumi un uzvaras ir priekš mums," par jauno singlu teic projekta autors Gatis Irbe: "Vairāk par pārdomām šī temata sakarā dziesmu vēlējāmies radīt arī kā iedvesmas avotu tiem, kas to klausās un, iespējams, ir izšķirīgu momentu priekšā."

"Zviedru superproducents Makss Mārtins intervijā reiz teica, ka laiks, kad popmūzikā dziesmu un tekstu rakstīja viens cilvēks, ir pagājis (ar patīkamiem izņēmumiem, protams) un ka šobrīd pie viena skaņdarba strādā 4-5 cilvēku komanda, kas, nepārtraukti mijiedarbojoties, nonāk pie viena, proti, tās pašas dziesmas. Izrādās, ka viņš runāja arī par mūsu konkrēto gadījumu – Gatis, Arstarulsmirus, es un kā palīgplecs arī Arnis Račinskis – nebijusi, ļoti interesanta, un, kā man pēdējā laikā labpatīkas teikt, augšupvērsta komandas sadarbība," dziesmas tapšanu komentē Renārs Kaupers.

"Domāju, ka ikviens no mums, kurš bija iesaistīts dziesmas radošajā procesā, kaut kādā mērā izjuta un dabūja sevī veicināt skaņdarbā apdzejotās īpašības - ticību tam, ka mūsu izaugsme ir bezgalīga, spēju tikt pāri savām robežām, cieņpilnu un vērīgu attieksmi pret līdzcilvēkiem," bilst Arstarulsmirus: "Bija vienlīdz patīkami, izaicinoši un saviļņojoši piedalīties šajā sadarbībā un kopējiem spēkiem nonākt līdz iedvesmojošam rezultātam, jo iesaistīto redzējumi bija ļoti dažādi."

Pērn tika izdots MESA pirmais studijas albums, kurš saņēma Zelta Mikrofona balvu, kā labākais žanra albums. Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas žūrija izvirzīja albumu arī Gada albuma nominācijā.

Albums ieguvis arī Zelta diska statusu un Radio SWH balvu. MESA studijas albuma digitālā versija ir nodota labdarībai speciāli izveidotā kampaņā www.mesarmesa.lv, kur katrs ziedotājs var noteikt savu cenu, ko gatavs maksāt par albumu, un visi iegūtie līdzekļi tiek nodoti bērnu ar kustību traucējumiem rehabilitācijai. Līdz šim savākti jau vairāk nekā 17 tūkstoši eiro, tādējādi finansējot ārstniecības kurus jau 10 bērniem.

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja