Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rīgā vasaras beigās uzstāsies Andrea Bočelli

Ar vienīgo solokoncertu Baltijas valstīs 5.septembrī Mežaparka Lielajā estrādē viesosies viens no visu laiku izcilākajiem operdziedātājiem, pasaulslavenais tenors Andrea Bočelli (Andrea Bocelli), informē koncerta organizatoru “Makroconcert” pārstāve Inese Rutkovska.


Biļešu tirdzniecība uz šo koncertu sāksies 5.februārī plkst. 10:00 visās Biļešu Servisa kasēs. Saskaņā ar līgumu, kas noslēgts ar dziedātāja pārstāvjiem, tiks pārdots limitēts skaits ieejas biļešu, tas ir, koncertu varēs apmeklēt ne vairāk kā 15 000 skatītāju.


Andrea Bočelli ir uzstājies duetā kopā ar izcilākajām pasaules zvaigznēm – Selīnu Dionu, Sāru Braitmenu, Bono, Martu Sančesu, Stingu, Kenny G, Kristīnu Agileru, Stīviju Vonderu un citiem izciliem un pazīstamiem māksliniekiem. Daudzas zvaigznes joprojām sapņo par iespēju dziedāt kopā ar Andrea Bočelli. 1999.gadā dziedātājs saņēmis prestižo Grammy balvu. Tas bija īpašs notikums, jo pirmo reizi 38 gadu laikā šo balvu piešķīra klasiskās mūzikas izpildītājam.


Neilgi pēc savas piecdesmitās dzimšanas dienas, 2008.gada rudenī, neredzīgais dziedātājs izdevis savu jaunāko albumu ar nosaukumu „Incanto”. Albumā iekļautas dziesmas, kas dziedātājam mīļas kopš bērnības un ko viņš savulaik klausījies lielāko 20.gadsimta vidus tenoru izpildījumā - "Funiculì Funiculà", "Un Amore Così Grande", "Mamma", „Santa Lucia” un citas. „Šīs dziesmas ikvienu piepilda ar enerģiju”, stāsta dziedātājs. „Es ceru, ka, klausoties šos nemirstīgos skaņdarbus, publikai radīsies vēlme sameklēt un noklausīties to oriģinālversijas. Tā ir ļoti nozīmīga Rietumu kultūras mantojuma sastāvdaļa.” Albumu „Incanto” augstu novērtējuši gan kritiķi, gan milzīgs skaits dziedātāja fanu visā pasaulē. Mēneša laikā pēc tā izdošanas pārdots vairāk kā miljons albuma kopiju!

Koncertā Rīgā Andrea Bočelli izpildīs galvenokārt dziesmas no jaunākā albuma, taču klausītājiem noteikti būs iespējams dzirdēt arī izcilākās kompozīcijas no dziedātāja iepriekšējo gadu repertuāra.


Biļetes iespējams iegādāties no 5.februāra visās Biļešu Servisa tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv.











Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja