Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Roberto un draugi apvienojušies labdarības projektā “Stelle di Natale”

Dziedātāji Roberto un Ralfs Rubenis, un dejotājas Aleksandra Kurusova un Laura Kosīte uzsākuši labdarības projektu “Stelle di Natale”, kas tiešā tulkojumā no itāļu valodas nozīmē – Ziemassvētku zvaigznes, un izdod singlu “Viss ies uz labu”, informē mūziķu pārstāvis Jānis Penka (Platforma Records).

“Stelle di natale” idejiski ir Roberto iecere, kura radusies, vadot TV3 raidījumu “Sapņi piepildās”, kas dziedātājam atklāja daudzkrāsaino bērna pasauli, vēlmes un sapņus. Mūziķis saprata, ka lielākā problēma ir prieka, smaidu, labu vārdu, labu domu trūkums, ne tikai bērnos, bet ikvienā no mums.

Lai to atrisinātu, Roberto apvienojās ar trim citiem māksliniekiem un ierakstīja dziesmu “Viss ies uz labu”, kas oriģinālā versijā sardīniešu valodā saucas “Pasca e Nadale”. Dziesmas ierakstā piedalās arī Igetas Gaiķes bērnu ansamblis “Tev un man”.

Tuvākajā laikā ar Itālijas vēstniecības Latvijā atbalstu ir paredzēts dziesmai “Viss ies uz labu” filmēt videoklipu, kuru paredzēts prezentēt decembra sākumā un raidīt visās lielākajās TV stacijās Latvijā, kā arī ar radio staciju palīdzību ienest prieku ikvienā mājā un sasniegt izvirzīto mērķi.

“Gribam teikt, ka, lai arī patreiz ir daudz problēmas un klājas grūti, vajag vairāk cerēt, mīlēt un smaidīt, tas palīdz risināt nepatikšanas daudz, daudz ātrāk, pozitīvisms – pievelk pozitīvismu,” smaida Roberto.

Ikviens projekta nopelnītais santīms tiks ziedots P.Stradiņa Bērnu slimnīcai Mūzikas terapijas telpu izveidei un tehniskā nodrošinājuma iegādei.

Singlu var noklausīties un lejupielādēt interneta vietnē www.PlatformaMusic.lv.

Labdarības projektā apvienojušies tādi sabiedrībā zināmi mākslinieki kā grupas “Pirates of the sea” un TV šova “Dejo ar zvaigzni” dalībnieks Roberto Meloni, profesionāla dejotāja, “Dejo ar Zvaigzni I” uzvarētāja, “Pirates of the sea” dalībniece Aleksandra Kurusova, profesionāla dejotāja un “Zvaigžņu lietus II” otrās vietas ieguvēja Laura Kosīte, kā arī deju mūzikasgrupas “Tranzīts” līderis un “Zvaigžņu lietus II” otrās vietas ieguvējs Ralfs Rubenis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja