Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Sāk tirgot biļetes uz Žana Mišela Žāra koncertu

27.augustā tiek uzsākta franču leģendas un elektroniskās mūzikas pioniera Žana Mišela Žāra (Jean Michel Jarre) Rīgas koncerta biļešu tirdzniecība, informē koncerta organizatori Positivus Music.


Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu Serviss kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuserviss.lv. Stāvvietas maksās no Ls 19, sēdvietas no Ls 25 līdz Ls 40.


Žana Mišela Žāra koncerts, kas Arēnā Rīga notiks 23.novembrī, ir pēdējais šā gada Positivus Music rīkotais lielkoncerts. Plānots, ka slavenais francūzis uz Arēna Rīga skatuves būs kopā ar trīs mūziķiem un vismaz 50 anolgajiem sintezatoriem. Žārs Rīgā svinēs svarīgu jubileju – 30 gadus kopš leģendārā albuma OXYGEN izdošanas.


Albums OXYGEN tiek uzskatīts par vienu no nozīmīgākajiem darbiem elektroniskās popmūzikas vēsturē, no kā iedvesmojušās daudzas mūziķu paaudzes. Savu melodisko skaņdarbu krāšņo, kosmisko skanējumu viņš papildinājis ar vērienīgiem brīvdabas koncertiestudējumiem, kas ar iepriekš neredzētu lāzeru, videoprojekciju un citu efektu izmantojumu jau sen kļuvuši par multimediju uzvedumu klasiku. Vairāki mākslinieka koncerti iekļuvuši Ginesa rekordu grāmatā.


Žārs pasaules slavu ieguva 70.gadu otrajā pusē kā viens no Eiropas elektroniskās mūzikas pionieriem. Savā gandrīz 40 gadus ilgajā mūziķa karjerā Žārs  ir ne tikai laidis klajā lielu daudzumu elektronisku un mazāk elektronisku opusu, bet bijis par paraugu arī virknei sekotāju, kalpodams kā katalizators tādu muzikālo apvienību kā Air vai M83 radīšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja