Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +12 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Samsung kļūst par koncertzāles Palladium tehnoloģiju partneri

Pasaulē vadošais elektrotehnikas ražotājs un tehnoloģisko inovāciju līderis Samsung un Latvijā jaunatvērtā koncertzāle Palladium vienojušies par ilgtermiņa sadarbību - turpmākos trīs gadus Samsung būs Palladium tehnoloģiju partneris, ļaujot koncertzālei bagātināt kultūras pasākumus ar jaunāko tehnoloģiju sniegtajām priekšrocībām.

Palladium pirmajā stāvā uzstādītajos Samsung augstas kvalitātes LED televizoros jau var sekot līdzi informācijai par tuvākajiem koncertzālē gaidāmajiem pasākumiem. Arī turpmāk Palladium apmeklētāji būs vieni no pirmajiem, kuri varēs novērtēt jauno tehnoloģiju sniegtās priekšrocības, portālam Diena.lv pavēstīja koncertzāles pārstāvji.

Viens no koncertzāles Palladium līdzīpašniekiem Ģirts Majors atzīst: „Esam gandarīti par iespēju sadarboties ar Samsung - vienu no vadošajiem savas nozares inovāciju līderiem pasaulē. Sadarbību ar Samsung plānojam ilgtermiņā, piedāvājot tehnoloģijām atvērtajiem koncertzāles apmeklētājiem papildus mūzikai gūt arī jaunu pieredzi strauji mainīgajā tehnoloģiju pasaulē.”

Samsung kā inovatīvs uzņēmums vienmēr ir atvērts jaunām idejām un novērtē uzdrīkstēšanos, ar kādu veidota viena no Latvijas mūsdienīgākajām koncertzālēm. Tādēļ mēs esam priecīgi par šo sadarbību un esam gandarīti piedalīties savā ziņā vēsturiskās un dažādām kultūras leģendām apvītās vietas atdzimšanā jaunā kvalitātē,” stāsta Iveta Bojāre, Samsung Electronics Baltics korporatīvo komunikāciju vadītāja.

Palladium ir aprīkota ar mūsdienīgu skaņas un gaismas tehniku. Ērtai skatuves pārredzamībai divos līmeņos ir izbūvēti skatītāju balkoni. Koncertzāles maksimālā ietilpība ir gandrīz 2000 cilvēku. Koncertzāle Palladium atrodas Rīgā, Marijas ielā 21 (ieeja no Pērses ielas).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja