Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Šodien koncertzālē Palladium uzstāsies alternatīvā hārdroka grupa Seether

1.decembrī koncertzālē Palladium uzstāsies viena no mūsdienu spilgtākajām postgrandža un alternatīvā hārdroka grupām Seether, informēja _L Tips Agency _pārstāve Maija Tomkalne.

No Dienvidāfrikas pilsētas Pretorijas nākošā trio pazīstamākie hiti ir Remedy, Fine Again, Broken (duets ar Emiju Lī no Evanescence), Truth, Rise Above This, Carless Whisper, Gasoline, Words As Weapon.

Seether patlaban apvieno vokālistu, ģitāristu un dziesmu autoru Šonu Morganu, basistu un bekingvokālistu Deilu Stjuartu un bundzinieku Džonu Hamfriju.

Grupas dalībnieki uzsver, ka spēcīgu iedvesmu viņiem sniegusi Kurta Kobeina (Nirvana) un Alice in Chains daiļrade. Tāpat atzīmējama Nine Inch Nails un Deftones ietekme. Tajā pašā laikā kritiķi atzīst grupas savdabīgo rokrakstu un spēcīgo, ne ar vienu citu formāciju nesajaucamo sniegumu. Nu jau vairāk nekā 15 gadus tieši dzīvās uzstāšanās ir Seether visspilgtākā reklāma.

Šī gada jūlijā Seether izdeva savu sesto studijas albumu Isolate and Medicate (pirmā vieta US Billboard Rock albumu topā). Words As Weapon, Suffer It All un Same Damn Life ir trīs līdz šim iznākušie ieraksta singli.

Grupas līderis Šons Morgans kādā intervijā atzīst: "Ir tik forši būt grupā, kas rada dziesmas, kuras atšķiras no tā, kas lielākoties tiek atskaņots radiostacijās. Mēs cenšamies turēties ārpus tā visa, jo nevēlamies skanēt kā vēl kādi citi. Šī iemesla dēļ es neklausot citas rokgrupas vai līdzīga žanra māksliniekus. Vēlos, lai mūsu albumus veidotu tādas dziesmas, kuras iedvesmojušas mūsu pašu izjūtas un dzīves notikumi."

Kā ziņots iepriekš, pirms Seether uzstāsies Prana - jauna grandžmūzikas grupa no Maskavas, kas tikai nesen parādījusies muzikālā apritē (kopš 2012. gada), bet jau paspējusi iegūt prāvu cienītāju loku. Šogad iznācis Pranas debijas albums Kill Me Now

1. decembrī plkst. 19.30 tiks vērtas Palladium ieejas durvis, plkst. 20.15 līdz 20.45 uzstāsies grupa Prana, bet plkst. 21 uz skatuves kāps Seether.

Pēdējās biļetes uz Seether koncertu iegādājamas www.bilesuserviss.lv un visās Biļešu serviss kasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja