Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Šonedēļ Rīgā notiks elektroniskās mūzikas festivāls Under Festival

Šonedēļ no 26. līdz 28. maijam Rīgas VEF radošā kvartāla teritorijā noritēs jauns starptautisks elektroniskās mūzikas festivāls Under Festival, informēja festivāla organizatori.

Divu dienu un nakšu garumā festivāla apmeklētāji varēs baudīt aptuveni 50 pasaules līmeņa mākslinieku un mūziķu uztāšanos, dejot un relaksēties aktuālo elektroniskās mūzikas skaņu pavadījumā.

Papildus nakts programmai apmeklētājiem tiks prezentēta arī apjomīga dienas pasākumu programma, kuras ietvaros festivāla mākslinieki piedāvās apmeklētājiem dažādas meistarklases un lekcijas. Interesentiem būs arī unikāla iespēja aplūkot flajeru izstādi, kas veltīta 1990.-2000. gadu elektroniskās mūzikas pasākumiem, apmeklēt vinila plašu tirdziņu un citas aktivitātes.

Under Festival tiek veidots ar mērķi popularizēt elektroniskās mūzikas kustību, piesaistot tai lielāku sabiedrības uzmanību, kā arī, lai iepazīstinātu skatītājus un klausītājus ar festivālā pārstāvētajiem mūzikas žanriem.

Festivāls ilgs 2 dienas un 2 naktis – no piektdienas vakara līdz svētdienas pusdienlaikam. Pasākumā tiks piedāvāti tādi populāri elektroniskās mūzikas virzieni, kā electronica, house, techno, tech house un stili.

Under Festival 16 mūziķi un dīdžeji uzstāsies dzīvajā (live), kas padara festivālu vēl unikālāku savā jomā. Festivāla dalībnieku - dīdžeju un dzīvās (Live) uzstāšanās mākslinieku, sarakstā atrodami tādi vārdi, kā: dOP (Francija), KASPER BJØRKE (Dānija), CHRISTIAN LÖFFLER (Vācija), MUJUICE (Krievija), GABRIEL ANANDA (Vācija), SUPER BESSE (Baltkrievija), DASHA RUSH  (Krievija), VATICAN SHADOW (ASV), BLANCK MASS (Lielbritānija), VOISKI (Francija), JAKE THE RAPPER (ASV), PETER SCHUMANN (Vācija), FAIRMONT (Kanāda), LUIGI TOZZI (Itālija), SID LE ROCK (Kanāda), ELECTRIC INDIGO (Austrija), CASSEGRAIN (Vācija), MUSTELIDE (Baltkrievija), SVAROG (Ukraina), OID (Latvija), KODEK (Latvija), SID (Krievija), ANDREI SWIPE (Krievija), KSENIA KAMIKAZA (Latvija), V | Z (Latvija), ORIOLA 701 (Latvija), INFEKTION (Lietuva) un JELENA GLAZOVA (Latvija).

Sīkāka informācija ir atrodama festivāla mājas lapā - https://www.underfestival.com

Biļetes var iegādāties vietnē https://www.tiksar.com/under-festival.
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Solījumi jāpilda

Jācer, ka arī Austras balvu ieguvusī grupa kuba pildīs doto solījumu vēl kādreiz – kaut pēc pieciem gadiem – sanākt kopā pilnā sastāvā un uzspēlēt

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja