Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Šons studentus sūtīs uz Ameriku

Šovasar “Šona deju studija” savus studentus sūtīs uz vasaras nometni profesionālajā deju skolā “Broadway Dance Center”. Šajā nometnē piedalīsies arī citi deju studenti no 35 valstīm. Jaunajiem dejotājiem tā būs lieliska iespēja apgūt aizraujošu vairāku stilu deju programmu.Profesionālajai deju skolai “Broadway Dance Center” ir vairāk nekā 20 gadu ilga pieredze, un tā ir viena no prestižākajām ASV deju skolām.

To dodas dejotāji no visas pasaules, lai apgūtu profesionālu deju tehniku un vairākus deju stilus. Jāpiebilst, ka šīs skolas studenti ir dejojuši kopā ar tādiem dziedātājiem kā Usher, Maikls Džeksons un L. L Cool J.Skolas programmu koordinatore Natālija Dž. Irvina esot patiesi priecīga par Latvijas studentu gaidāmo ierašanos. «Šons jau ir viesojies mūsu skolā, un tad arī radās ideja par viņa deju skolas jauniešu vasaras nometnes rīkošanu. Mēs esam ļoti priecīgi par viņu ierašanos, un pateicamies par Šona izrādīto interesei. Ceram, ka mūsu sadarbība būs veiksmīga un ilglaicīga.»Pašlaik Šona deju studijā, kur var apgūt dažādu stilu dejas, mācās 250 skolnieki, bet četru gadu laikā kopš studijas dibināšanas to apmeklējuši vairāk nekā 600 cilvēku. Kā stāsta studijas darbinieki, dejot gribētāju skaits turpina augt, līdz ar to ir atvērtas deju studijas gan Jūrmalā, gan Jumpravā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja