Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Space:Garage svinēs jubileju

Sestdien, 12. aprīlī, pulksten 23.00 Andrejsalas klubs Space:Garage svinēs savu gada jubileju, kuru par neaizmirstamu notikumu sola padarīt DJ Koze (Hamburga, Vācija) uzstāšanās.DJ Koze, īstajā vārdā Štefans Kocala (Stefan Kozalla), ir interesanta un kolorīta personība, kas ir galvenais nosacījums, lai kļūtu par superdīdžeju.

Skaņu režisors, konceptuālists un comix-house trio International Pony dalībnieks ienesa vēsajā minimal mūzikas stilā itāļu temperamentu un savu galveno dzīves kredo izteica miksa nosaukumā – All People Are My Friends (Visi ļaudis ir mani draugi).Vairākus gadus atpakaļ DJ Koze sāka savu ceļu uz vācu hiphopa skatuves. Kopā ar savu grupu Fishmob viņš realizējis vairākus veiksmīgus hitus. Ar albumu Power, pateicoties spilgtajiem video, Fishmob iekļuva Vācijas popmūzikas topos (MTV, VIVA).Taču līdzās darbībai Fishmob DJ Koze vienmēr ir bijis ieinteresēts eksperimentos ar dažādām elektroniskās mūzikas formām no ambient līdz breakbeat un dažādu mūzikas žanru kolāžām. Tā radās jauns projekts Adolf Noise, kura izpildītāji un producenti ir DJ Koze un viņa draugs Marcnesium. 2002. gadā DJ Koze kļuva par Hamburgas trio International Pony (DJ Koze, Cosmic DJ un EROBIQUE) burvi. Debijas albums We Love Music (Skint/Sony) tika uzņemts ar vētrainām gavilēm. Uzstājoties ar dzīviem priekšnesumiem, DJ Koze būvē savus setus uz house un disko stila dziesmām, izmantojot labi attīstītās iemaņas hiphopā un sajaucot to visu kopā negantos un kaifīgos miksos. Vācu žurnala Spex lasītāji nobalsojuši par DJ Koze kā par piecgades dīdžeju (DJ of the Years for 1999–2004)! Godam pelnīts tituls, ja ņem vērā neskaitāmās uzstāšanās visur Vācijā un citās pasaules valstīs.Plašāka informācija par dīdžeju atrodama interneta vietnēs http://www.djkoze.de, http://www.myspace.com/djkozeakaadolfnoise un http://www.internationalpony.de. Ieejas maksa – Ls 3,00 ar skrejlapu (Ls 6,00 bez tās). Papildu informācijai: www.fuckforfriendship.com.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja