Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Stings laiž klajā jaunu albumu My Songs

24. maijā pie klausītājiem nonācis Stinga 14. studijas albums My Songs, kurā iekļautas visu laiku iemīļotākās mākslinieka dziesmas jaunā skanējumā. Ar īpašu koncertu Sting: My Songs mūziķis jau 10. jūnijā viesosies arī Latvijā - Arēnā Rīga. Koncerta īpašais viesis būs Londonas urbānā popa māksliniece Chinchilla. Pēdējās biļetes uz koncertu pieejamas Biļešu Serviss tīklā.

Savā četrpadsmitajā studijas albumā My Songs Stings atgriežas pie 15 iecienītākajām grupas The Police un paša solo dziesmām. Mūziķis tās pārveidojis, mainot dziesmu skanējumu, dinamiku. "Es nepārtraukti eksperimentēju un vienmēr cenšos padarīt savas dziesmas pēc iespējas mūsdienīgākas, jo tās, manuprāt, ir labas dziesmas," Stings komentē mūzikas izdevumam Billboard, atzīmējot, ka "dažreiz dziesmas tiek atpazītas pēc tehnoloģijām ar kuru palīdzību tās tika ierakstītas - pēc to ierakstīšanas tehnikas, sintezatoru skanējuma vai bungu dārdiem. Šie elementi dziesmās atstāj laika robus, tāpēc vēlējos atsvaidzināt to skanējumu."

Sting: My Songs koncertturnejas koncerts Rīgā būs dinamisks šovs, kurā skanēs mākslinieka iemīļotākās dziesmas jaunā skanējumā atainojot viņa daudzpusīgo karjeru. Koncertā varēsim dzirdēt tādas dziesmas kā Englishman in New YorkFields of GoldShape of My Heart, Every Breath You Take, Roxanne, Message in a Bottle un daudzas citas, kas tiks izpildītas kopā ar elektronisku roka grupu.

10. jūnija koncertā īpašais viesis būs Londonas urbānā popa māksliniece Chinchilla, kura pazīstama ar graujošiem koncertiem un spēcīgajiem, pašas producētiem ierakstiem. Mākslinieces daiļradē jūtama attieksme, enerģija un gaisīgs vokāls, kas savijās ar asām, pilnvarojošām lirikām un drudžainu šarmu - kombinācija, kas patiesi aizrauj viņas klausītājus. Šī jaudīgā māksliniece jau paspējusi atskaņoti savu materiālu dažās no Lielbritānijas populārākajām koncertzālēm un ne tikai. Sākot ar neaizmirstamām uzstāšanām The Great Escape un Liverpool Sound City festivālos, līdz pat Igaunijas mūzikas balvu ceremonijai, kur Chinchilla kopā ar populāro igauņu mūziķi NOËP atskaņoja savu skaņdarbu teju 10 000 skatītājiem.

Biļetes uz Stinga koncertu Arēnā Rīgā vēl var iegādāties Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Top komentāri

bungu dārdi
b
latvijietēniem ir kā runčiem buldurjāņi :)))
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja