Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Uljana Lopatkina un Krievijas baleta zvaigznes Rīgā

Uljana Lopatkina un Krievijas baleta zvaigznes apvienojušās unikālā projektā Pavlova - Galā. Programma Eiropas turnejas laikā būs skatāma arī Rīgā - Latvijas Nacionālajā operā 24. septembrī.Šis grandiozais projekts ir cieņas un atzinības paušana 20. gadsimta baleta leģendai Annai Pavlovai. Programmā Pavlova - Galā iekļauti horeogrāfijas šedevri no Mariusa Petipā un Mihaila Fokina oriģināliem iestudējumiem, kas Annu Pavlovu uznesa pasaules slavas virsotnē un uz visiem laikiem padarīja par baleta mākslas ikonu.

Kopā ar Uljanu Lopatkinu uz skatuves dejos Krievijas baleta zvaigznes - Marijas, Lielā un Mihaila teātru solisti, kā arī Latvijas Nacionālā baleta solisti. Raimonds Martinovs būs Lopatkinas partneris Pas de deux no baleta Pahita, Esmeralda un Ugunsputna duetā. Elza Leimane piedalīsies Pas de quatre, ko Žils Pero 1845. gadā radīja četrām sava laika slavenākajām baleta dīvām. Pēc tam šo programmu rādīs 22 koncertu turnejā Kijevā, Odesā, Krasnojarskā, Habarovskā, Omskā, Vladivostokā un citviet.

Programma Pavlova – Galā būs skatāma Latvijas Nacionālajā operā 24. septembrī plkst. 20. Pasākumu atbalsta Pētera Avena labdarības fonds Paaudze. Ar fonda atbalstu Rīgas Horeogrāfijas vidusskolas audzēkņi un pedagogi apmeklēs pasaulslavenās baletdejotājas Uljanas Lopatkinas un Krievijas baleta zvaigžņu koncertu Pavlova-Galā bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gatavojoties Arēnas šovam, Gustavo izdod jaunu dziesmu

Mūzikas producents un izpildītājs Gustavo, gatavojoties savam līdz šim grandiozākajam un dinamiskākajam koncertšovam, kas notiks 6. decembrī Arēnā Rīga, izdod jaunu skaņdarbu Jāshēmo, informēja mūziķ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja