Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Uz amerikāņu rokgrupas R.E.M. koncertu izpirktas 2000 biļetes

Šodien, uzsākot oficiālo biļešu iepriekšpārdošanu uz amerikāņu rokgrupas "R.E.M." koncertu, iepriekšpārdošanā iegādātas jau 2000 biļešu.

Aptuveni 20 minūšu laikā šodien izpirktas visas atlikušās biļetes par 20 latiem, kuras no 2.jūlija varēja iegādāties "FBI" koncertu kluba biedri un žurnāla "Klubs" Zelta kartes īpašnieki.

Patlaban "Biļešu servisa" kasēs un internetā "www.bilesuserviss.lv" iespējams iegādāties biļetes, sākot no 25 līdz pat 50 latiem, atkarībā no attāluma līdz skatuvei.

"Šodien interese par biļešu iegādi bija līdzīga kā citiem koncertiem, izņemot "Metallica" koncertu, kur biļetes tika izpirktas 90 minūšu laikā. Cilvēki ir ātri noreaģējuši un iegādājušies lētās biļetes, taču paredzams, ka turpmākajā laikā biļešu tirdzniecība noritēs stabili,"paziņojis koncertaģentūras "FBI" mārketinga un sabiedrisko attiecību speciālists Kristaps Kārkliņš.

"R.E.M." koncerts Rīgā notiks šā gada 12.septembrī "Arēnā Rīga" grupas jaunā albuma "Accelerate" Eiropas turnejas laikā.

Grupa savu Eiropas turneju atklāja pagājušā nedēļa ar koncertiem Amsterdamā, "Werchter" festivālā Beļģijā un Spānijā. Tradicionāli katru vakaru izpildīto dziesmu saraksts "R.E.M." koncertos mainās, taču paralēli jaunā albuma dziesmām mijas grupas lielākie hīti un kā neatņemama sastāvdaļa katru vakaru ir "Losing My Religion" un "Man On The Moon", kas dzirdami koncertu izskaņā, aģentūru LETA informēja grupas "R.E.M." koncerta Latvijā mediju koordinatore Guna Zučika.

"R.E.M." piedāvā arī iespēju ikvienam piedalīties savas Eiropas turnejas video projekciju veidošanā, kuras būs skatāmas, kad koncertā tiks atskaņots otrais albuma "Accelerate" singls "Hollow Man". Informāciju par šo iespēju interesenti var meklēt izveidotajā mājaslapā "www.hollowman.tv".

Jau ziņots, ka pirmā grupas "R.E.M." uzstāšanās Latvijā notika 2005.gadā albuma "Around The Sun" popularizēšanas turnejas laikā.

"R.E.M." ir viena no tām grupām, kuras var apzīmēt kā ilgdzīvotājas un izdzīvotājas. Kopš grupas dibināšanas ir pagājuši 28 gadi, šo gadu laikā sarakstītas dziesmas, kas ieguvušas nosaukumu - klasika, piemēram, "Losing My Religion", "Man On The Moon", "Drive" un "Everybody Hurts". Grupa ir saņēmusi neskaitāmas mūzikas industrijas un mediju balvas, tai skaitā trīs "Grammy" balvas, savukārt pērn "R.E.M." tika uzņemti Rokenrola slavas zālē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja