Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Uz grupas "Tumsa" koncertiem Valmierā būs īpašas ģimenes biļetes

Grupas "Tumsa" koncertturnejas nākamais lielkoncerts – jau 8. novembrī Valmierā, atgādina mūziķu pārstāve Liene Mīlgrāve. Ņemot vērā, ka “Tumsas” mūzika uzrunā visdažādākā vecuma ļaudis, kā draudzīgs žests grupas faniem tiek izsludināts īpašais ģimenes biļešu piedāvājums Valmieras koncertam: pērkot 4 biļetes, par katru jāmaksā tikai Ls 5 (biļešu pamatcena šobrīd ir Ls 7).

"Mūsu koncerts veidots kā aizraujošs šovs visai ģimenei. Taču apzinoties, ka šajā sarežģītajā laikā koncerta apmeklējums ģimenes lokā ne visiem var būt pa kabatai, esam izšķīrušies par šādu soli. Tas ir mūsu cieņas un draudzības apliecinājums saviem faniem," saka grupas menedžeris Mareks Bērents.Pirmais turnejas koncerts Liepājas Olimpiskajā Centrā jau noticis. Vērienīgā koncerta programma ilga trīs stundas, kuru laikā no iespaidīgās vairāklīmeņu skatuves ar saviem populārajiem hitiem un jaunā albuma skaņdarbiem publiku sajūsmināja gan pati “Tumsa”, gan plaša un kolorīta viesmākslinieku izlase ar negaidītiem duetiem un solopriekšnesumiem.Uzskaitot tikai dažus no koncertprogrammas spilgtākajiem mirkļiem, jāmin dāņu grupas „Michael Learns To Rock” slavenā dziesma „Actor”, ko Mārtiņš Freimanis izpilda kopā ar Lauri Reiniku kā reveransu MLTR, kuri savā jaunajā albumā iekļāvuši Mārtiņa „The War Is Not Over”. Milzīgas skatītāju ovācijas saņēma Aisha ar Tīnas Tērneres dziesmu „Simply The Best”. Olga Rajecka kopā ar Tumsu izpildīja grupas hitu „Ar Baltu Krītu”, bet īpaši saviļņojošs mirklis bija veltījums Latvijas Republikas 90. gadadienai - kopā ar Anci Krauzi izpildītā dziesma „Ai, bāliņi”, pirms kuras visa zāle vienojās dziesmā „Pūt, vējiņi”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja