Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

„Very Cool People” debijas albumu prezentēs ar koncertu

6.jūnija vakarā klubā „Pulkvedim neviens neraksta…” notiks grupas jaunā albuma „Very Cool People” jaunā albuma prezentācijas koncerts, informē mūziķu pārstāve Agnese Nikolajeva. Koncertā piedalīsies jazz/funk apvienība „Very Cool People” ar “double drums”, kā arī viesi - hip-hop mākslinieki Ozols un Nātre, dziedātājs Ervis Ramiņš („Laime pilnīga”), kā arī DJ AG.

Albumā iekļauti desmit skaņdarbi, no kuriem lielākā daļa ir instrumentālas kompozīcijas, tai skaitā divi instrumentālie singli “Sexual Beats” un “Two Sins”. Albumā iekļauts arī skaņdarbs “Pa vidu”, kas tapis kopā ar MC Ozols un MC Nātre, kā arī vēl viena dziesma - “Paul Walker”, kas ir kā turpinājums Ozola un “Very Cool People” sadarbībai. Šajā skaņdarbā piedalās arī “Laime pilnīga” vokālists Ervis Ramiņš. Skaņdarbos “Pickin’ Green”, “Cissy Strut” un “F.U.N.” ir dzirdami abi grupas bundzinieki spēlējam vienlaicīgi, kas ir visai reti sastopams skanējums Latvijā tapušiem ierakstiem. Grupa diskā ir iekļāvusi vienu “live” (no koncerta ierakstītu) skaņdarbu, jo “Very Cool People” ir un paliek “dzīvā grupa” un šo skanējumu vēlējās arī iekļaut savā debijas albumā.Katrs divdesmitais 6. jūnija prezentācijas koncerta apmeklētājs klubā “Pulkvedim neviens neraksta…”, saņems albumu par brīvu, koncertā tas būs arī nopērkams par īpašu cenu, kā arī no 6. jūnija albums būs pieejams digitālā formātā platforma.lv mājas lapā, bet no 8. jūnija CD formātā tas pie klausītājiem nonāks visās lielākajās mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās. Albums tiek izdots CD formātā ar “FREEGOLD” atbalstu. Vieta: klubs „Pulkvedim neviens neraksta…” Peldu iela 26/28, Vecrīga;Laiks: 22:00;Uzstāsies: Elvijs Grafcovs – guitar; Toms Poišs – bass; Artis Ločmelis – sax; Māris Vitkus – keys & synth; Jānis Jaunalksnis & Arturs Reirs – drums & percussions;Viesi: Ozols & Nātre – rhymes; Ervins Ramiņš – vocal; DJ AG;Ieejas maksa: 3 Ls;Ieeja: no 18 gadu vecuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja