Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Video: Aija Andrejeva gatavojas jubilejas lielkoncertam Liepājā un publicē jaunu videoklipu

19. oktobrī Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies dziedātājas Aijas Andrejevas muzikālās darbības 20. gadskārtas lielkoncerts Tagadne, kurā piedalīsies ne tikai simfoniskais orķestris Baltic Groove Orchestra, bet arī vairāki Latvijā iemīļoti viesmākslinieki. Gatavojoties koncertam, Aija Andrejeva nāk klajā ar videoklipu dziesmai Pa īstam, kas atrodama dziedātājas jaunākajā albumā Tagadne

Dziesmas Pa īstam autors ir Kaspars Ansons, bet videoklips dziesmai ir tapis Liepājā režisora Elvija Pārpuča virsvadībā.

"Iespējams, tas skanēs ļoti klišejiski, bet dziesma Pa īstam ir par mīlestību. Kādam tā būs iemīlēšanās dziesma, kādam – iedrošinājums jaunu virsotņu sasniegšanai. Taču man personīgi šī dziesma ir par mīlestību pret mūziku, skatuvi, cilvēkiem, kuri ir kopā ar mani manā ceļā, un, pats galvenais, par savu klausītāju, bez kura nekas no tā, ko daru, nevarētu notikt. Vēlos, lai šī dziesma kalpo kā iedvesma, iedrošinājums un atgādinājums tam, ka viss, kas ir pa īstam, noteikti piepildīsies,” stāsta Aija Andrejeva.

Videoklipa tapšanas pilsēta nav izvēlēta nejauši – jau 19. oktobrī Liepājas Olimpiskajā centrā izskanēs Aijas Andrejevas lielkoncerts Tagadne. Savas 20 gadu ilgās karjeras laikā dziedātāja ir sadarbojusies ar vairākiem Latvijā populāriem un klausītāju iemīļotiem mūziķiem, kuri sveiks Aiju Andrejevu, kāpjot uz skatuves kā liekoncerta īpašie viesi. Koncerta apmeklētājiem būs iespēja redzēt un dzirdēt tādus mūziķus kā Olga Rajecka, ansis, Uldis Marhilēvičs, Harijs Zariņš, Agnese Rakovska un Kristīne Pāže, Goran Gora, Jānis Aišpurs, Kārlis Lācis un ZeBrene. Lielkoncertu ieskandinās divi iesildošie mākslinieki – Kato un Emilija ar grupu.

Kā norāda Aija Andrejeva, 20 gadi uz skatuves nav joka lieta, tie ir jāsvin un jāsvin grandiozi - ar simfonisko orķestri un Liepājā, jo tieši tur viņas karjerā ir notikuši vairāki nozīmīgi pavērsieni. “Liepāju es varu dēvēt par savām otrajām mājām, šī pilsēta mani ievelk trakos, priecīgos un drosmīgos notikumos, vienlaikus izvelkot arī ārpus komforta zonas. Tieši tā notiks arī šoreiz – koncerts ar simfomisko orķestri ir jauns solis manā karjerā. Mēs nezinām, kur mūs rietumi vēji aizpūtīs tālāk, tāpēc aicinu visus pievienoties mūsu ceļojumam jau oktobrī Liepājas Olimpiskajā centrā!”

Koncerta laikā izskanēs ne tikai dziesmas no pavasarī izdotā albuma Tagadne, bet arī tādi lielākie hiti no Aijas Andrejevas astoņiem karjeras laikā izdotajiem albumiem, piemēram, Tu un es, Es iešu tālāk, Laime šī, Blēņas un daudzi citi.

Aijas Andrejevas 20 gadu skatuves darbības jubilejas lielkoncerts Tagadne notiks 19.oktobrī Liepājas Olimpiskajā centrā. Biļetes var iegādāties Biļešu servisa kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Nelielā skaitā pieejamas arī VIP biļetes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja