Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Augustā notiks Argentīnas tango festivāls „Tango Sun Festival 2009”

No 17. līdz 23.augustam Rīgā un Jūrmalā notiks 2. Starptautiskais Argentīnas tango festivāls “Tango Sun Festival”, kuru organizē Argentīnas tango deju studija “Tangostudio” un tās vadītāji Aigars Stirna un Ginta Opmane. Kā informē festivāla organizētāji, programmā plānoti Argentīnas tango vakari ar slavenu mūziķu un tango dīdžeju piedalīšanos un dejotāju paraugdemonstrējumiem, kā arī vairāk nekā 40 meistarklases pie pasniedzējiem no Argentīnas, Vācijas un Latvijas.

Festivālam var sākt gatavoties jau šodien apmeklējot nodarbības deju studijā „Tangostudio”. Tuvāka informācija: www.tangostudio.lv.Festivāls sāksies 17.augustā Vecrīgā ar pasniedzēju no Argentīnas Hugo Mastrolorenzo un Agneses Vanagas paraugdemonstrējumiem un bezmaksas tango nodarbību visiem interesentiem.Festivāla ietvaros no 20.-23.augustam Jūrmalā, viesnīcā „Baltic Beach Hotel” un Majoru kultūras namā notiks četri Argentīnas tango deju vakari – milongas, kurus varēs apmeklēt visi mūzikas un deju mīļotāji, neatkarīgi no tango dejotprasmes līmeņa. Šos vakarus vadīs profesionāli tango dīdžeji –DJ Carlos no Argentīnas, DJ Salvador no Vācijas un DJ Evaldas no Lietuvas. Festivāla vakaros uzstāsies bandoneonists Jürgen Karthe un viņa vadītais mūziķu kvartets Cuarteto Bando no Vācijas, kā arī festivāla pasniedzēji ar tango un Argentīnas tautas deju priekšnesumiem.Festivāla programmā paredzētas vairāk nekā 40 tango meistarklases, kuras vadīs trīs pasniedzēju pāri no Argentīnas - Juan Camerlingo un Diana del Valle, Hugo Mastrolorenzo un Agnese Vanaga, Marcelo Soria un Veronica Villarroel, pasniedzēji no Vācijas - Salvador un Ilona Rios, kā arī pasniedzēji no Latvijas - Aigars Stirna un Ginta Opmane. Pasniedzēji piedāvās apmācību dažādos Argentīnas tango stilos – Salon, Milonguero un Nuevo, kā arī apmācīs Argentīnas tautas deju chacarera. Meistarklasēm var pieteikties gan dejotāji ar lielāku vai mazāku pieredzi, gan visi Argentīnas tango interesenti bez deju pieredzes. Notiks arī speciālas meistarklases profesionāliem dejotājiem, pasniedzējiem un horeogrāfiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja