Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Nacionālais teātris savas populārākās izrādes rādīs Jelgavā

Latvijas Nacionālais teātris ar skatītāju iecienītākajām izrādēm - 100 grami žurkas 2012 un Latgola.lv - viesosies Jelgavā.Jelgavas pilsētas kultūras namā 21. aprīlī būs iespēja noskatīties Latvijas Nacionālā teātra politisko kabarē 100 grami žurkas 2012, savukārt 4. maijā - tautas komēdiju _Latgola.

lv_, vēsta Latvijas Nacionālā teātra mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Līga Rimšēviča.Arī šogad aprīļa mēnesī viena no pieprasītākajām izrādēm Nacionālajā teātrī ir 100 grami žurkas, savukārt Latgola.lv ir pēdējo gadu vispopulārākā izrāde, turklāt Jelgavā tā tiks spēlēta jau 76. un 77. reizi.100 grami žurkas 2012 radošajā komandā darbojas režisors Valters Sīlis, scenārija autori ir Mārtiņš Egliens un Jānis Skutelis, scenogrāfs - Aigars Ozoliņš, horeogrāfs - Alberts Kivlenieks, kostīmu māksliniece - Ieva Kauliņa. Īpašs pienesums šajā gādā ir Raimonda Petrauska muzikālais noformējums. Kā politiskais konsultants izrādes tapšanā ir piedalījies Jānis Domburs. Politiskais kabarē 100 grami žurkas 2012 veidots kā parodija par balvu pasniegšanas ceremonijām. Balva 100 grami žurkas tiek pasniegta desmit nominācijās.Savukārt latgaliešu vitalitāte, kolorītie tipāži, komiskas sadzīves situācijas, mīlestības peripetijas par spīti pensijas gadiem ir tas, kas skatītājus sajūsmina izrādē Latgola.lv. Mūsdienu dzīves straujajā tempā un dažādo piedāvājumu pārpilnībā tik daudz nospēlētas izrādes ir labs rezultāts, bet Latgola.lv aizvien ir viena no pieprasītākajām Latvijas Nacionālā teātra izrādēm. Izrādes režisors ir Valdis Lūriņš, galvenās lomas atveido Uldis Dumpis un Dace Bonāte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skandāli un brīnumi

16. maijā, kad iznāks šis KDi numurs, 77. Kannu kinofestivāls jau būs atklāts un uz Festivāla pils Limjēru zāles skatuves jau būs kāpusi festivāla goda viešņa amerikāņu aktrise Merila Strīpa

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja