Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vidzemes muižās varēs noskatīties muzikālas izrādes

Aprīļa beigās un maija sākumā Dikļu pilī un Zaubes pagasta Annas muižā varēs noskatīties vairākas muzikālās izrādes, informē producente Laila Baumane.

30.aprīlī plkst.19 Annas muižā būs izrāde "Trīs grašu omlete", 2.maijā plkst.16 Dikļu pilī varēs noskatīties izrādi "Trīs māsas un neatvairāmais Harmss", bet 9.maijā plkst.14 un 18 Annas muižā paredzēta izrāde "Benjamiņa. Kā dzīvot modernam cilvēkam".

Izrādē "Trīs grašu omlete" piedalās aktieri Zane Jančevska, Aida Ozoliņa, Zigurds Neimanis un mūziķis Andris Daņiļenko. Izrāde dos ekskluzīvu iespēju ieskatīties kādas muzikālas izrādes tapšanas gaitā, jo šis ironiski smeldzīgais stāsts būs par aktieriem.

Savukārt projektā "Trīs māsas un neatvairāmais Harmss" apvienojušās trīs latviešu mūziķes un aktrises - Raimonda Vazdika, Ilze Grunte un Ieva Akurātere. Viņas piepin sev garas bizes, dzied, spēlē ģitāras, akordeonu un balalaiku, klausās krievu radio, grauž prjaņikus un barankas, dzer tēju un ne tikai to... Tomēr tā nav nostalģija pēc "aizgājušjiem laikiem", bet tikšanās ar krievu kultūru - krievu dziesmām no B.Grebenščikova, B.Okudžavas repertuāra un izcilā prozaiķa un dzejnieka Daniila Harmsa darbiem.

Par izrādi "Benjamiņa. Kā dzīvot modernam cilvēkam" L.Baumane atgādina - tas ir stāsts par vienu no Latvijas pirmās brīvvalsts ietekmīgākajām sievietēm, uzņēmēju Emīliju Benjamiņu. Galvenajā lomā - aktrise Indra Burkovska.

Ieejas biļetes uz izrādi "Trīs grašu omlete" iespējams rezervēt un nopirkt Annas muižā "Annas hotel", rakstot uz e-pastu: [email protected]. Uz izrādēm, kas notiks Dikļu pilī, biļetes iespējams gan rezervēt, gan iegādāties Dikļu pilī, "Biļešu servisa" kasēs, kā arī, rakstot uz e-pastu [email protected]. Sīkāka informācija atrodama www.annashotel.com un www.diklupils.lv.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja