Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Baltijas Grafiti festivālā uzstāsies dažādi mūziķi

7.septembrī  Baltijas Grafiti festivāls Daugavas stadionā sāksies plkst. 10.00 no rīta un turpināsies līdz plkst.19.00, kam sekos pasākuma turpinājums Sapņu Fabrikā. Visu dienu pasākuma norises vietā notiks dažādi koncerti. Grafiti festivāla dalībniekiem zīmēšanai atvēlēts laiks no plkst. 10.00 līdz 18.00, pēc kā žūrija izvērtēs un atlasīs labākos darbus, un apsveiks uzvarētājus apbalvošanas ceremonijā.

Kā informē pasākuma organizatori, šogad saņemti ap 100 pieteikumu, no kuriem žūrija atlasīja labākos profesionālos darbus solo izpildījumā un labākās komandas. Dalībnieku sastāvs atrodams mājaslapā: www.bgf.lv .  Konkursa tēma ir kosmoss jeb visums. Pasākuma apmeklētāji varēs apskatīt arī septiņdesmit iepriekšējo gadu graffiti festivālu darbus.

Ikviens tiek aicināts apmeklēt arī citas norises Amigo Baltijas Grafiti festivālā: Nokia multimediju telti, J.Rozes zīmēšanas darbnīcu, DJ un grafiti mākslas radošās darbnīcas. Varēs pieteikties video filmēšanas konkursā, fotografēties un saņemt savas bildes, apzīmēt Converse T-kreklus, piedalīties stencilu (trafaretu izmantošana zīmēšanai) konkursā; būs breika deju sacensības un Amigo sarūpēts batuts.

Daugavas stadionā jau no pl.12:00 sāksies Latvijas grupu koncertu sērija. Liela daļa izpildītāju, kas uzstāsies ir hiphopa pārstāvji – Ozols & Nātre, Kurts (no S’T’A), The Bricks un Beatbox Inc. Muzicēs arī citu stilu pārstāvji, kas asociējas ar ielu kultūru un alternatīvu mūziku: The Mundane, Xenos, Triānas Parks. Piedalīsies arī modernā džeza izpildītāji: Dandelion Wine un Maya&Jazzmakers (ar īpašu programmu, kopā ar elektronisko mūziku). Koncertu laiku saraksts atrodams mājaslapā: www.ritmainstituts.lv . Grupu koncertu sekos viens otram līdz pat vakaram, graffiti un stencilu mākslinieku apbalvošanas ceremonijai.

Savukārt vakara pasākumā Sapņu Fabrikā (sākums 20:00) uzstāsies festivāla galvenie viesi, grupa Mattafix ar dzīvo septiņu cilvēku sastāvu. Himnu „Big City Life” un „Living Darfur” autori, Mattafix šo koncertu iekļāvusi savā jaunā albuma „Rhythm & Hymns” tūrē. Sapņu Fabrikā uzstāsies arī grupas: Beatbox Inc. un Very Cool People. Biļetes uz grupas koncertu iegādājamas Biļešu Serviss kasēs (www.bilesuserviss.lv).


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja