Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Priekā!

Patlaban esmu ārkārtīgi aizņemts cilvēks. Var teikt – es tagad esmu Einārs Repše. Ja jums liekas, ka es neesmu Repše, tad atcerieties – nemaz ne tik sen kāds rakstnieķelis Gistavs Flobērs arī teica, ka viņš esot Emma Bovarī. Un viņam nez kāpēc visi noticēja. Kāpēc lai Repše, tas ir – es -, būtu sliktāks par Flobēru?

Vienvārdsakot tā.

Esmu uzsācis jaunu projektu – rakstu kinoscenāriju sīkbudžeta mākslas filmai Rīgas sardze – filma stāstīs par pavisaam jaunu cūku no Pampāļiem, kas saslimusi ar gripu, bet slimnīca likvidēta, naudiņas nabadzītei nav un tā nu sirdzēja nolēmusi vismaz pirms nāves kaut ar vienu actiņu palūkoties uz Baibu Rozentāli, mūsu visu pašu galvenāko veselības sargātāju. Cūciņas laimei jau daudz nevajag.

Galvenās lomas tēlotāju meklēs Dailes teātrī, ar to nodarbosies spēcīgākais spēlētājs Latvijas kinoindustrijas laukā - aģentūra Kinovilla-ciems Ltd. Faktiski tā būs melodrāma ar varoņeposa iezīmēm un jau tagad Kultūras ministrijā man sola, ka filma tiks izvirzīta Oskariem – vairākiem uzreiz, ko tur ies knapināties. Jo, redziet, Ints Dālderis arī esmu es. Tas ir – viņš ir Normunds Naumanis. Vienīgā problēma – kur lai sadabon režisoru? Precīzāk, kur – to mēs visi, LNT šefu ieskaitot, zinām, bet – kuru? Stīvenu vai Aigaru?

Bet lai jums būtu aizraujošāka gaidīšana uz šoito superfilmu (kura noteikti būs daudz interesantāka par Latvijas budžeta 2010 pieņemšanas cirku un, galvenais, tā sekmīgu izpildi visa nākamā gada garumā un platumā) un pirms vēl tūdaliņ-tāgadiņ sāks darboties mūsu valdības kārtējais, svaigākais uzjautrinājums tautai – krietni paaugstinātā nodeva par auto un motocikliem – piedāvāju jums baudīt satriecošu kino un datorgrafikas mākslas šedevru. Un noteikti izlasiet fināla titrus.

http://www.youtube.com/v/qHD8Xf5Rnvo&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=ru_RU&feature=player_embedded&fs=1

Ja kas – arī šo filmu taisīju es, Einārs. Moči ir mana vājība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja