Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vēlēšanas-2010 (III)

Es zārkā gulēdams, pidirallā-pidirallā… Tā mēdza dungot Edžus Liepiņš.

Paredzu, ka zemāk sekojošais videoieraksts daudziem šķitīs baiss. Taču iespējamā emocionālā  reakcija uz tautā mīļota skatuves mākslinieka nožēlas pilno situāciju (filmēts 4 dienas pirms aktiera nāves) neatbrīvos mūs no tagadnes jautājuma – uz kādiem vēl "gājieniem" ir gatavi deputātu kandidāti, lai nopelnītu tautas balsi. Domājiet ar savu galvu, kam jūs ticat un uzticat savu dzīvi nākamajos gados.

http://www.youtube.com/watch?v=G7FQAHvXy_M&feature=youtu.be

p.s. Tiem, kas nezina –  Saeimas deputāta kandidāts Joahims Zīgerists 1994.gadā startēja vēlēšanās no partijas ar daiļu nosaukumu Latvijai.

Savā uzrunā vēlētājiem viņš, citstarp, solīja:

Esmu pārliecināts, ka pēc nākamajām Saeimas vēlēšanām apvienības Latvijai cilvēki nomainīs valdību un pēc kāda laika arī  Valsts prezidentu. Visu to politiķu, kas domājuši un gādājuši tikai par sevi, bet latviešu tautas intereses atstājuši novārtā, pelnītā vieta tad vairs tikai būs vēstures mēslainē.

Es nekad neesmu tiecies pēc politiskiem amatiem. No sākta gala man bijis tikai viens mērķis: labāka Latvija ar labākiem, godīgākiem politiķiem. Šeit apvienības Latvijai svarīgākie mērķi:

   1. Labāki dzīves apstākļi visiem. To var nodrošināt pareiza un laba saimniecības un sociālā politika.

   2. Cīņa pret noziedzību un korupciju. Antikorupcijas policijas daļas izveidošana. To politiķu sodīšana, kas izsaimniekojuši Latviju un apzaguši tautu.

   3. Neliela, bet stipra armija. Tai jābūt kā  ezim - laipnai un patīkamai. Bet tas, kas ezim uzbrūk, sāpīgi sadurs pirkstus.

   4. Ziedoša lauksaimniecība, kas spēj apgādāt un pabarot Latviju, bet vienlaikus atkal atsāk mūsu lauksaimniecības produktu eksportēšanu. Ar Latvijas zemnieku palīdzību radīsim jaunus "zelta laikus" Baltijā.

   5. Iekšējas un ārējas drošības nostiprināšana. Draudzīgas un miermīlīgas attiecības ar kaimiņu valstīm. Latvija kā  iecietības paraugs - valsts, kurā visi cilvēki un visas konfesijas var sadzīvot saticībā un vienprātībā.

Saldajā ēdienā  – vienkārši pasmejieties. Par sevi, par citiem, par vēlēšanām kopā ar Elmo. Jo mazais sārtais radījums cieti grib, lai viņu pakutina:

http://www.youtube.com/watch?v=o4x-VW_rCSE&feature=player_embedded#!

Bet fotoilustrācijā  redzamā lapsa vnk guļ. Nav beigta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja