Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vērmanes dārzā atzīmēs 1.septembri

1 septembrī no plkst. 15.00 Vērmanes dārzā jau sesto reizi notiks 1.septembra svinības "Zem viena jumta", informē Rīgas Domes Sabiedrisko attiecību nodaļa. Svētkos jauniešiem un skolas vecuma bērniem būs iespēja iesaistīties netradicionālās sporta aktivitātēs un baudīt mūzikas grupu "Metafora", "New Old" un "Gain Fast" priekšnesumus. Paredzēts izveidot nevalstisko organizāciju informācijas ielu, erudīciju tiltu, kā arī būs lielā loterija.

Šis pasākums tie rīkots Jauniešu mēneša ietvaros, kuru jau trešo gadu pēc kārtas ar Rīgas pašvaldības atbalstu organizē Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta (RD IJSD) Bērnu un jaunatnes pārvalde.

Sākoties jaunajam mācību gadam, rudens pirmajā mēnesī jauniešus sagaida interesantas aktivitātes un pārsteigumi, kurus sarūpējušas nevalstiskās organizācijas, mākslinieki, mūziķi, pašvaldības izglītības iestādes un daudzi citi. Savu brīvo laiku jaunieši un bērni varēs piepildīt darbojoties radošajās darbnīcās, iepazīstoties ar dažādu jauniešu organizāciju darbību, apmeklējot radošos festivālus un sportiskas sacensības, kā arī piedaloties žurku skrējienā un baudot muzikālos priekšnesumus. Kopā paredzēti septiņi vērienīgi, izglītojoši izklaidējoši pasākumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja