Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Avārijā Rezēknes novadā gājis bojā jaunietis

Naktī uz svētdienu autoavārijā Rēzeknes novada Lūznavas pagastā gājis bojā 1997.gadā dzimis jaunietis.

Kā informēja Valsts policijā, ap plkst.1.30, autovadītājam netiekot galā ar automašīnas Ford Galaxy vadību, tā nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās.

No automašīnā braukušajiem četriem cilvēkiem negadījuma vietā no gūtajām traumām bojā gāja 1997.gadā dzimušais jaunietis. Vēl automašīnā atradās 1995., 1996. un 1994.gadā dzimuši vīrieši. Pagaidām nav zināms, kurš no viņiem bijis pie stūres negadījuma brīdī.

Tikmēr sestdienas vakarā Rīgā uz Vanšu tilta apgāzies un traumas guvis kāds stiprā alkohola reibumā esošs velosipēdists.

1982.gadā dzimušais vīrietis ap plkst.18.30 braucis pāri Vanšu tiltam, kur nav spējis savaldīt savu velosipēdu Leader. Apgāžoties viņš guvis miesas bojājumus. Cietušā velosipēdista organismā konstatētas 3,41% promiles alkohola.

Savukārt no rīta ap plkst.11.40 Rīgā, Imantas 7.līnijā saskrējušās divas velosipēdistes – 1988.gadā un 1959.gadā dzimušas sievietes, kuras abas braukušas ar Merida markas velosipēdiem. Negadījumā cieta jaunākā velobraucēja, kura nogādāta slimnīcā. 

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti 53 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gājis bojā viens cilvēks, bet cietuši vēl 11.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas