Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Notverti vēl divi zvanītāji par draudiem spridzināt Liepājā

Trešdien, 22.janvārī, Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes (VP KRP) darbinieki aizturējuši divas personas, kuras aizvadītā gada beigās Liepājā zvanīja operatīvajiem dienestiem un draudēja uzspridzināt O.Kalpaka tiltu, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.

Viens no aizturētajiem ir 1991.gadā dzimis vīrietis, kurš līdz šim nebija nonācis policijas redzeslokā. Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka otru zvanu ar šādu pašu vēstījuma saturu no tā paša telefona veicis viņa draugs, 1994.gadā dzimis vīrietis, kurš, savukārt, jau iepriekš bijis policijas uzmanības lokā. 

Abām personām piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi. 

Sāktajā kriminālprocesā turpinās izmeklēšana, nozīmēta arī ekspertīze, tiek vākti pierādījumi, kā arī tiek noskaidrots kopējo izdevumu apjoms - gan tehniskie, gan cilvēkresursi, kas likumā noteiktajā kārtībā šim zvanītājam būs jāatlīdzina. 

Jau ziņots, ka 19.janvārī VP KRP darbinieki aizturēja1956.gadā dzimušu vīrieti, kurš Liepājā vairākkārt zvanīja operatīvajiem dienestiem un anonīmi draudēja uzspridzināt tirdzniecības centru Kurzeme. 10.janvārī VP KRP aizturēja 1982.gadā dzimušu vīrieti, kurš vairākkārt zvanīja operatīvajiem dienestiem un anonīmi draudēja uzspridzināt objektus Liepājā un citās Kurzemes pilsētās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas