Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

69% vidusskolēnu pauž, ka nav grūtību iegūt narkotikas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
toms
t
0! ta reklāma ir bezjēdzīga ar jauniešiem ir jaruna nevis jārāda kautkadu mēslu!
reņģis
r
satversmē pagaidām nav minēts, ka tiesības būtu tikai tiem, kas tev patīk.
Linda
L
man ir zināmi cilvēki kas lieto zāli, un viņi iespējams var nogremdēt vēl dažus cilvēkus, gribu lai kāds palīdz , esu aizmirsusi to mājaslapu kru varēja par viņiem pastāstīt, tdg ir tieši reklāma 14 gadi arī var novest aiz restem. ja kādam ir kāds info par to kā tā majaslapa suaca uzrakstiet lūdzu man uz e-pastu [email protected]
YL
Y
Cīņai pret dzērājiem, narkomāniem un smēķmaņiem jābūt nežēlīgai. Vispirms viņiem NAV jāsniedz itin nekāda bezmaksas medcīniskā palīdzība. Par to jāizslēdz no skolas , iepriekš stingri brīdinot par sekām gan pašus jauniešus un viņu vecākus. Es kā nodokļu maksātājs nevēlos samaksāt par labprātīgu kretinisma ceļu izvēlēs adeptu ārrstēšanu un uzturēšanu. Lai sprāgst nost, ja tā gribās. Tos, kurus es šodien noķertu piedzērušus, acumirklī izmestu no skolas. Par visu ir jāmaksā!
Ieva
I
Nu gan gvelz! Pēc līdzības sanāk: tā kā cilvēku vieglāk ir nošaut, nekā sabraukt ar mašīnu, tad šausim visus nost! Starp citu, kur tu ņēmi, ka no zāles, heroīna, kokaīna, amfetamīna vai tabakas (tos visus smēķē), mirst mazāk?
Ieva
I
Narkotiku lietotāji ir jāārstē. Diemžēl. Bet pirmkārt ir jārūpējas, lai nesāk lietot tie, kas to nedara. Taču šādi klipi to nepanāks.
100 gram
1
vienalga. Daudz vieglak nodzerties Latvija neka nopipeties. Vispar, uzskatu ka Latvijaa esot valsts sponsorts alkoolisms. Mus valdibai domajosi pilsoni NAV vajadzigi , jo vairak pilsoni alkoholu komaa,tad vieglak kontrolet sabiedriba. Turklat, musu valdiba un vinu kriminalu banditu sabiedrotie zaudes alkoholu PVN un loti daudz naudas
to O-o
t
tos ko tu tur mini - nav vairs jega glabt, bet tadus kaa shis puisiitis reklamaa gan IR.
khe
k
Mani fascinee tie komentari - vajag liikjus un puustoshu miesu... tak tapat skaidrs ka ar reklamaam neviens narkotikas mazaak nelietos. pasauli nav tik viegli izmainiit. un sho klipu uzdevums jau nav to meginat izdariit. diez vai pashiem gribetos pec Gimenju dziedashanas showa reklamas pauzee kjiikjereet uz pustoshiem liikjiem. ar savu stulbumu nevajag lieliities.
aa
a
Lindina gul, vinai saldi sapni radas, vinai nekad nav problem un tikai mulki laiz.
0_o
0
Es jau gaidīju to, ka parādīt pritonus, pūstošās kājas, aizturētos narkomānus bāliem ģīmjiem, nodurstītas vēnas .. nē - parāda svaigus jauniešus, kas izklaidējas kā daždien ar alkoholu, tikai viss ir bijis kruta. Žetons par reklāmu!
mojito
m
varbut vajadzeja njemt piemeru no anonima bloga meksika, kas zinjo par narko kariem - Blog del Narco un piemerot Latvijas vajadzibam - anonimi zinjot par pardevejiem/ vietam/ problemam etc.
varbūt?
v
pie 93 regulāri blandās krievu džeks no tuvākām daudzstāvenēm . Vai nav narkotiku izplatītājs?
mojito
m
Trainspotting (Na ilge) ar McGregor, ir laba filma. Sen tas bija, bet iespaids bija paliekosh
Dr.xy
D
Narkotikas problemas ir visas valstis,un pret to ir jacinas.Izlasot komentarus,ir redzams,ka galvenais ir komentet par jebkuru jautajumu.Ari tad,ja par to nav nemazakas saprasanas. Komentaru skaits, par so problemu,ir 26. No 26 komentariem tikai 3 pareizi izprot ka ir jacinas pret narkotiku lietotajiem jauniesu vide. Mooz 12:58. Human 13:30 un Fui 13:58 Tiesi tas pats attiecas uz komentetajiem par temu,velesanas oktobri.Sausminosi ir lasit,ka loti daudzi nav spejigi saprast Latvijas Valsts ienaidnieku merkus,un notic kremla algotnu meliem. .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas