Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Vienotības valde Āboltiņas ūjināšanu vērtē kā "neveiksmīgu komunikāciju" bez ļauna nolūka

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis >> svītra
J
Tu gan esi stulba, ar netīru svītru starp kājām. Gods un slava Solvitai Āboltiņai !
Milda
M
Ja jau Āboltiņa ir slikta, tad nosauciet kādu sievieti, kur būtu pārāka par viņu visā savā būtībā.Latvijā ir gana pietiekami gan krievu, gan latviešu troļļu, kam nepatīk nekas, kas notiek Latvijā uz labo pusi. Bet viņi jau tāpat neko nav spējīgi ietekmēt savas aprobežotības dēļ.
balodīts
b
Ūjināt var cik tīk, bet naudas valsts kasē ir tik, cik ir. Papildus naudu neviens drukāt netaisās. Lielākā Latvijas tautas daļa ir Solvitas Āboltiņas pusē. Pret viņu un Vienotību ir tie, kuri paši un viņu kompanjoni, netiek pie "siles".
Jānis
J
Dots pret dotu !Tas tikai ceļ Vienotības akcijas. Manā uzskaitē, Vienotības piekritēju skaits no aprīļa ir cēlies par 7.05 %. Es veicu aptaujas neuzkrītošā veidā jau divus gadus. Rezultātus apkopoju reizi kvartālā. Ja būs nauda, izdošu apkopoto datu brošūru. Rādās, ka nauda būs, jo sponsori piesakās.
bobs
b
bez launa noluka bet ar izsmieklu par pensionaru prasibam!cilveks kurs sanem lielu algu,visadas kompensacijas jau var atlauties zoboties par vecajiem laudim!ko labu var gaidit no vinas!tikai par so zobgali atceresimies nakosajas velesanas!
Ķēkša
Ķ
Lai arī kā tas būtu, S. Āboltiņa nav visa Vienotība. Vienotība bija un Vienotība būs. Nav jau cita smadzeņotāka "grupējuma" pašreizējā Latvijā. Vienīgais, kas var izkonkurēt Vienotību, tā ir LNA (Latvijas nacionālā apvienība) ! Ja Vienotība pieļaus kaut viena "bēgļa" ierašanos Latvijā, tad Vienotības vairs nepastāvēs ! Musu seču vārdā, to mēs nedrīkstam pieļaut. Baltajai rasei neļausim piejaukt āfrikānisko zilumu. Latvijas tauta - būsim modri !
Ķēkša paliek ķēkša!
Ķ
Viņa slavē Vienotību. Viņa V. neslavēs ja atnāks kaut viens melnais. Melnie Latvijā jau ir, ķēkša turpina dievināt Vienotību. Ķēkša ir ķēkša.
  • 1
  • 1
Jānis
J
Piketētāji jau arī ir galīgi stulbi. Ar ūjināšanu neko nevar panākt, arī nekad nepanāks. Es, tāpat kā lielākā daļa latviešu, esmu Solvitas pusē. Solvitu grib noēst pretlatviskie elementi. Par premjeru gan, lai nu ko, bet ne Solvitu. Premjeram ir jābūt īstam vīrietim - kāds bija Valdis Dombrovskis.
jeeej
j
ESs jau nu uzskatu, ka latvietim labāk ir CIP ielikts pašu zagļis, slepkava un nagu maucējs vagars, kā krievu paradīze. Varbūt kāds rads arī pagadās, kas iekārto kaut kur silē vai pie tās pasutījumiem ar nekur nevajadzīgo LU brilli nenosegto,
garais
g
Domāju, ka EP vēlēšanas nav nopietns barometrs, jo tās būtībā tika ignorētas un piedalījās tajās penši, bet SC jau ir mainījis taktiku, jo ir radītas daudzas partijas, kas Saeimā netiks, bet šādas tādas balsis dabūs.
Dinčiks
D
jūtos :(
Un kāpēc tās bandas dēvē par pārtij
U
Vai viņi tur visi kož,vai visi ir daļas(party) no viena komsomola? Vai gan,gan?
GodMann
G
Varbūt, ka tā arī būs. Tikai 2014. gada septembrī sāks čīkstēt, ka naudas nepietiek, oktobrī vēl pateiks kaut ko, novembrī kategoriski paziņos, ka "šogad RS neplāno celt cenu. Tas būs pirmais signāls, ka ar 2015. gadu biļešu cena būs 2 vai 2,5 eur. Cik es atceros, tad tas vienmēr tā ir bijis. Nebrīnīšos, ja alkatība parādīsies jau agrāk, un paziņos, ka tuvākā 1/2 gada laikā necels cenas, un tas nozīmēs, ka cenas celsies pēc 7 mēnešiem. Tas ir scenārijs, kuru visi zin no galvas
..
.
Ar nepacietíbu gaidu dienu ,kad káds zhurnálists papétís tuvák Áboltinjas nejaushi veiksmígo ieslídéshanu atpakalj deputátos
ЮЮ
Ю
Un ko tu piedāvā par zemes zagļiem kas nozaga Abreni?
alex13
a
Vai tiešām tauta ir tik akla, ka balsos par kremļa sudrabeņiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas