Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Āboltiņa izvairās komentēt sadarbību ar ZZS nākamajā Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zatlers noraka Vienotību.
Z
pēc ārkārtas vēlēšanu rezultātiem vienotība nebūs tā, kas noteiks kāda jāveido valdību. Vienotībai būs jāgaida piedāvājaums no sc vai zzs. īsi sakot - Zatlers noraka Vienotību.
w3e
w
Latvijas vēlētājiem ir jāvar dot savu vērtējumu šo septiņu mēnešu politikai ............................................................................................................................................ Palabošu, ka šī politika notiek jau divarpus gadus, bet lai nu būtu 7 mēneši. Izņemot sociālo sfēru un mazturīgo torpedēšanu "Vienotība" neko citu nav paveikusi. REFORMU NAV!!!! Tieši pretēji, ir izdarīts viss, lai pasargātu birokrātisko aparātu, jo tieši birokrātija ir "Vienotības" galvenais balsts. Es ļoti ceru, ka beidzot vēlētāji būs pamanījuši, ka "Vienotība" ir nevis mazākais ļaunums, kā viņi sevi reizēm pasniedz, bet pats sliktākais, kas vien var būt. Ja mēs gribam izrauties no purva, ir jāņem piemērs no tādām valstīm kā Ungārija vai Islande, nav jāapmaksā banku afēristu parādi, kā ģeniālā dombrovska vadībā daram tagad, bet jāiebāž viņiem purnā trīspirkstu kombināciju un jādomā pašiem par sevi
KLM
K
Ak tu jēziņ, kas par ģīmi, šito tikai pagrabā pie zaptes burkām, lai neviens nelien zagt!
Juris *****
J
:DDDD šoreiz gan jāsaka - muļķīši ! Vienotība jaunajā saeimā var necerēt uz 'pirmo vijoli' orķestrī !
Zatlers noraka Vienotību.
Z
esi labāk izteicies nekā es:)
  • 0
  • 0
!!!
!
Nevajag izvairīgi par to runāt, jo kas gan tad par jums vēlēs???
Johans
J
Zvirbulēn, Es mulstu. Jus laikam pilnīgi visus uzskatat par idiotiem - tieši tāpat,kā to dara Lembergs, Brigmanis un Urbis. Tas tacu ir acu priekšā - svarīgakajos pēdējā laika balsojumos vinadi ar SC balso ZZS un PLL - NE Vienotība. Tas viss ir uz tablo - katrs duraks var paskatīties. Vai Jums šķiet, ka ar histērisku brēkšanu jūs pārbļausiet objektīvo realitāti?
Oskars
O
Jo VIENOTĪBA netiks SAEIMĀ ......Latvijas tautas BENDES.....
Peksis
P
tas Lembergs man simpātijas nekad nav izraisījis,taču lai vai kā viņš ir daudzreiz labāks par Vienotības jenotiem,tas nu ir skaidrs.
balstiņa
b
nākamajā saeimā sc sadarbosies paši ar sevi, tas jums brighman un abolinsh par kašķēšanos aiz vēlētāju muguras
Ak Kungs!!!
A
Kaut gan jūs neesat vairs vajadzīgi saviem vēlētajiem: normālu Eiropas praksi - skolu valsts valodā jūs norējāt, sociālā piedāvājuma jums nebija un visur amatos sabāzāt savas sievasmātes. Vēlētāji ir vīlušies: jūs viņu acīs esiet kļuvuši par vājiem, bailīgiem, aprobežotiem poltiķiem, kas satigā ar aizvērtām acīm. Krievu oligarhu partija ir jūsu izvēle. Bet ne viņu izvēle.
Ak Kungs!!!
A
Āboltiņa, mosties. nākosājā Saeimā SC izvēlēsies ar ko būt kopā un tas būs vai nu RD biznesa partneris Šlesers (ja spēs ietikt Saeimā) vai ZZS. SC jūs neesat vajadzīgi un NEKAD NEBŪSIET VAJADZĪGI. Beidziet ākstīties.
Arķoms
A
Šai sievai vajag kārtīgu vīrieti.
kas ir ZZS?
k
Ne tie ir "zaļi", ne tie ir "zemnieki". ZZS ir Lemberga polītisks grupējums, kura pareizais nosaukums būtu "Lembergpartija". Cilvēkiem, kam rūp Latvijas zeme būtu jābalso par partiju "Visu Latvijai".
par Vienotību nebalsošu
p
Tātad par Vienotību nebalsošu, jo tad tā būs valdība ar Saskaņas centru.
w
w
ЦС может пойти на выборы в тандеме с ЗаПЧЕЛ комментарии: 5 фотофото Представители политического объединения "Центр согласия" скорее позитивно относятся к идее пойти на внеочередные парламентские выборы одним списком с партией ЗаПЧЕЛ, но сомневаются в результативности такого сценария. В частности, желательным совместное выступление на предстоящих парламентских выборах считает депутат Сейма от "Центра согласия" Борис Цилевич. По его словам, в Латвии действует ряд радикальных политических организаций, с которыми "Центр согласия" сотрудничать никогда не будет, но ЗаПЧЕЛ не из их числа

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas