Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Āboltiņa: Neesmu sapratusi, par kādiem morāliem šķēršļiem Zatlers runā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LAUCENIECE
L
LATVIEŠI ! LASOT JŪSU KOMENTĀRUS , MAN PALIEK SLIKTI . KO JŪS TUR MURGOJIET ?JA MĒS VISI TAUTIEŠI TURĒTOS KOPĀ UN "NEĒSTU" VIENS OTRU , TAD ARĪ MŪSU DZĪVE BŪTU DAUDZ INTERESANTĀKA UN LAIMĪGĀKA . MAN PATĪK ĀBOLTIŅAS KUNDZE.GUDRA UN INTELEĢENTA SIEVIETE . PAR ZATLERA KG. KĀ PAR LĪDERI NEVARU NEKO SPRIEST .KĀ CILVĒKS MAN VIŅŠ ĻOTI PATĪK , BET LIEKAS , KA VIŅAM VĒL NAV PIEREDZES KĀ POLITIĶAM . DOMĀJIET LABAS DOMAS UN NEESIET NAIDA PILNI .
Vārds
V
Tikai lielo burtu lietošana interneta vidē nozīmē kliegšanu.
  • 0
  • 0
Vārds
V
CapsLock nospied.
  • 0
  • 0
NELABVĒĻIEM
N
Nu,beidziet! Ja salīdzina Zatlera nožēlojamo uzstāšanos 900 sekundēs dienu iepriekš,tad Āboltiņa parādīja stāju un bija uz goda! Neesmu viņas fans,bet šoreiz-uzstāšanās atšķirībā no Zatlera- bija lieliska-korekta,izturēta,skaidras atbildes , loģiska domu gājiens,ar pašcieņu. Un attiecībā pret Zatlera gļēvajiem uzbraucieniem , viņa izturējās -dženlmeniski!
domāju, ka
d
Solvita par to pamuļķīti Zatleru tikai pasmaidīja
Incanti
I
Morāles tīrradnis Aploksne, on že dīvānu Valdis, on že traumu protēžu firmas shēmotājs on že,rūpīgais tētis, kas dzīvesbiedres meitiņai sagādāja pasūtījumu rezidencē, on že Putina partijas vietējās nodaļas fanāts, on že Rubika partijas valdībā aicinātājs utml.
REGĪNA
R
"BŪT VAI NEBŪT LATVIJAI "-TĀDS IR JAUTĀJUMS ???(ŠEKSPĪRS ) NEVARU SAPRAST,KĀDĒĻ BIJA JĀATLAŽ SAEIMA , JO TUR 65% BIJA JAUNI UN SPĒJĪGI , IZGLĪTOTI CILVĒKI ? ARĪ SC NEJAUCĀS LV LIETĀS (VISMAZ VĒROJOT SAEIMAS DARBU) .KO JŪS LATVIEŠI KAŠĶĒJATIES ? TAGAD "GRĒKĀZIS " IR ĀBOLTIŅAS KUNDZE .ĻOTI GUDRA POLITIĶE.MAN ŽĒL ZATLERA . VIŅŠ NAV LĪDERIS . NU KUR TAD IR TĀS REFORMAS ? DIEVS, PALĪDZI MŪSU TAUTAI .
tagad
t
Solvita, ja neiesiet kopā ar SC Zatlerlilita nedabūs amatu krievijā!!!!!!!! Lūk tāda ir morāle!!!!
  • 2
  • 0
Mika
M
Ai, Solvita, Zatlers tak vispar nezina, kas ta morale tad ir - vins tika zongle ar vardiem, kas skaisti sakn.
MV
M
VIŅA morāles meraukla-melu lielums-jo lielāks melis-jo morālāks cilvēks:D
  • 0
  • 1
MV
M
NU SOLVITA atrškirībā no zatlera draugiem sc balsoja par šlesera izdošanu kratīsani-tas laikam meļa zatlera skatijumā ir amorāli:D
MV
M
neesmu,ne Aboltiņas ne Vienotibas fans,bet nu ir skaidrs ka nevienam zatlera vārdam kas pateikts viosmaz kopš 29.05.nevar ticēt-tie vismaz pagaidām visi zrādijušies pretīgi meli
  • 3
  • 2
uty
u
Vienkārši paņemiet to Āboltiņu nost!
nu tik
n
Jāsāk cienīt Āboltiņu, kas visiem spēkiem turas pretī SC invāzijai un ZRausējuP partijas uzspļāvieniem latviešu tautai! Tas ir spļāviens sejā mums visiem , ar to vien , ka tāds mazizglītots spradzis tiek bīdīts valsts amatā!!! Vai tautu tur par tik garīgi nepilnvērtīgu??????
  • 3
  • 1
mv
m
VISPIRMS JAPAŅEM melis un nodevējs zatlers nost-tad par parējiem var runāt
  • 3
  • 3
.
.
Zatlers, kurš tirgo valsts drošības informāciju, runā par morāli?
Margita
M
Lai arī Āboltiņa nav dieva dāvana, bet tāds ļembaks kā Zatlers pārspēj viņu desmit reižu. Zatlers ar SC iztīrīs vēl pēdējo, un tad bļaus: "Nāciet piepildiet tukšo kasi!" Zatlera draugs Kalvītis jau Abreni pārdeva, tagad Zatlers vēlas pārdot Latviju. Muļķi, kas to neredz.
Aiva
A
Zatlera morālais šķērslis, ka viņa maciņā neieripos Kremļa apsolītā nauda un Ļiļka dikti satrauksies.
Skaidrībai
S
Āboltiņas un Jaunupa tandēms ir tas, kurš Vienotībai nodrošina naudu, iespējams, arī netīru. Tāpēc Vienotība no viņiem nespēj atteikties, jo plikadīdas PS un SCP paši neko sagādāt nespēj. Kamēr naudas plūsma caur Jaunupa rokām tecēs, tikmēr Vienotība no šis kliķes tiks turēta aiz p....tiem.
100%
1
Desmitniekā!!!
  • 3
  • 3
Ministry of Truth
M
Man Āboltiņa nepatīk. Negribētu viņu vairs redzēt savas valsts politikā. Es esmu zināmā mērā vīlies sievietēs kā jaunu vēsmu nesējās politikā. Ir tikai vēl trakāk - Mūrniece, Bendrāte, Ūdre, Demakova, Viņķele. Tomēr, ja skatās argumentu līmenī, tad šoreiz viņai varu piekrist. Zatlers nav runātājs, tādēļ nav arī domas vai argumentu dziļuma.
$
$
Zatlerkirhenšteins ar aploksnēm kabatā par morāli papļāpā...
iks
i
Šoreiz Solvitai pilnīga taisnība: kas tie par mistiskiem `morāliem šķēršļiem`?! Plašāk skatot, jāņem vērā tautas gudrība: katram ir sava uts, un , kas saka , ka nav, tam ir divas...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas