Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Āboltiņa: strīdi un atšķirības Vienotību veidojošo partiju vidū nav jāuztver kā šķelšanās draudi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
de Lopess
d
Anna Marija Huanita de āboltiņa un Ģirts Valdis Delfranko Espozito Analito Kristovskito 15743879005947394304. sērijā beidzot saprata, ka nav māte un dēls, brālis un māsa, suns un kaķis un laimīgi apprecējās.
Igors
I
Man liekas , ka topošajai partijai jāņem vērā S. Kalnietes faktors - jau tagad viņa mēģina izrīkot , kas kuram sakāms un darāms. Var gadīties , ka arī jauno partiju ( ja viņai kaut kas nebūs pa prātam ) viņa saskaldīs pa sastāvdaļām.
Jukums
J
Ja skata visu šo 20 gadu murgu kā vienu veselumu, tad Jums, protams, ir taisnība. Es tikai vēlējos vērst uzmanību uz šādu apstākli - ja politiķi neievēro godprātīgas politikas pamatprincipus, tad labklājība un tiesiskums nevar iestāties nekad. Jo tās ir kā sekas normālai sociāli ekonomiskajai un tiesiskajai politikai. Es pat teiktu - politiķi izdomās jebkuru attaisnojumu un atsauksies uz jebko, lai tikai saglabātu savu privileģēto stāvokli. Un vēl vēlējos pateikt - cilvēki vēl būtu ar mieru paciest grūtības, ja redzētu, ka politiķi arī ir ar mieru solidarizēties un rikoties tāpat. Bet cilvēki vairs nav ar mieru paciest pašu pamatprincipu neievērošanu. Ja kritiskā masa pārsniegs pieļaujamu, tad kāda sīka dzirkstelīte var izraisīt sociālo sprādzienu - cilvēki var iziet ielās un nomest netaisnīgu režīmu, kurš pārkāpj to ko pats ir solījis un sludinājis. Un kritiskā robeža ir tuvu - es teiktu, ka ta jau ir pārsniegta...
alberts
a
Vai 20 gadi "ir rit uz brokastlaiku"?
Jukums
J
Protams, neviena partija nevar atrisināt visas labklājības problēmas "rīt uz brokastu laiku". Tomēr var beidzot ieviest sociālo un tiesisko taisnīgumu un to arī paši ievērot. Tieši to jau mēs pieprasām no valdības un sagaidām ar bez jebkādas pieprasīšanas. Tikai, pat ar visu pieprasīšanu mēs to nevaram sagaidīt - rīcība neseko un jautājumi paliek bez atbildēm - tas jau pats par sevi ir apliecinājums negodprātīgas politikas realizācijai.
Oma
O
Kā nu ir ar to vienotību, tā ir, bet Dombrovskis ir labākais premjers pēdējā divdesmitgadē! Vienotībai bez viņa švaki klātos!
Vita
V
Var jau kritizēt Vienotību (un ir par ko!), bet es neredzu nevienu labāku politisko spēku! Darbs nav viegls, jo valsts gadu garumā ir izzagta un izsaimniekota! Un ne Vienotību par to vainot!
vells
v
sākumā atbildiet, kā uztvert jūsu mērkaķu trupu "vienotība?" Pēc tam tur varat šķelties, vienoties, kopoties, pāroties u.t.t. Tas taču ir kārtējais cirks muļķkajam elektorātam, badā dzīvojošajai tautai ir pilnīgi po, kā jūs tur savā ofisā savus kabinetus pārsauciet.
čupakabra
č
Jukumam +10! Kad beigsiet slaukt tautu, jenotcūkas?
čupakabra
č
Vienotība sūkā beni!
I.Gr.
I
Jukums domaa sapraatiigi! Varbuut nebuus revoluucija, bet Vienotiiba pazudiis no skatuves!
jautrais
j
... gan jau paši atduries pret sienu.... muļķu jau nav tik daudz, lai vairākas reizes kāptu uz viena un tā pāša grābekļa..
Jukums
J
Āboltiņa, ja beidzot neieviesīsiet sociāli taisnīgāko progresīvo nodokļu sistēmu pēc attīstīto valstu parauga, bet joprojām turpināsiet šeit uzturēt biezos un bankas saudzējošu nodokļu režīmu, tad riskējiet ar tautas iziešanu ielās un šīs netaisnīgās sistēmas likvidēšanu no apakšas! Bet Āboltiņai jau pietrūks atbildes uz šo jautājumu - ka jau parasti.
Ainis
A
Vienotība iet uz galu.
!
!
D*sēju banda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas